1. 1

  Men zou zich toch eens serieus moeten afvragen waarom na 2 jaar bombarderen op ISIS, er nul-komma-nul filmpjes op bv liveleak te vinden zijn van ‘onze jongens’ & andere.
  3 Dagen zijn de Russen nu bezig en de snackbar filmpjes stromen binnen,
  ISIS verhuist voor veiligheid hun families uit Raqqa enz…
  http://www.liveleak.com/c/syria

 2. 3

  Waarom zou je lief moeten zijn tegen ‘gematigde’ onthoofd beesten.
  28 mei 2013 waarschuwde Timmermans nog richting Assad dat ze deze terroristen zouden bewapenen als Assad niet af zou treden.
  Over een halfjaar zijn deze ‘gematigde’ beesten dood of weer terug in Europa. Ik mag hopen dat Frans Timmermans en kornuiten bij de eerst-beste terroristische aanslag in Europa omkomen door die beesten. Daarvoor hebben ‘we´ ze tenslotte voor opgeleid en bewapend!

 3. 4

  Sjoh, in de Blauwe Moskee in Amsterdam wordt door medewerkers van het Ministerie van Sociale zaken, uitleg gegeven over nieuw akkoord met Marokko over uitbetalen uitkeringen. (tweet: Friso Fennema, voorlichter ministerie Soc Zak)

  Krijgen we straks rellen met als insteek: jullie hardwerkende Nederlanders houden niet van ons, want wij minder geld krijgen. Discriminatie!

  En hoe zat het ook al weer met scheiding kerk en staat, en is er ook een tolk ingehuurd?

 4. 6

  …er worden hier op Sargasso mensen met teveel kritiek geexcommuniceerd…..en kritische reactie worden weggehaald. Oost-Europese toestanden op Sargasso…..mooie boel…. hopeloos gecensureerd……

  @6

  Daar heb ik nog niks van meegekregen. Ik kom hier juist omdat hier niet zo veel complotdenkers en andere mafkezen zitten.
  Maar die zijn wellicht weggecensureerd. En dat is goed!

  Edit: staat een beetje raar zo. Net was er nog een @6
  Maar nu niet meer.

 5. 7

  @6 Dat komt omdat de desbetreffende reaguurder al een dag lang een ban aan zijn broek heeft vanwege voortdurende beledigingen aan het adres van bloggers en het strooien met niet-nader onderbouwde/ongefundeerde negatieve kwalificaties, en dat dus al vanaf het eerste moment dat ‘ie hier z’n neus liet zien.

  Vervolgens kan zo iemand dat niet hebben en gaat ‘ie onder tal van alternatieve ip-adressen en pseudoniemen alsnog z’n gelijk proberen te halen, op dezelfde voet verder, en klagen over censuur als z’n reacties dan wederom en wel zo consequent mogelijk worden weggehaald.

 6. 9

  Volgens Moody’s is de helft van de mondiale steenkoolwinning bij de huidige kolenprijs verliesgevend.
  http://www.afr.com/business/mining/coal/half-of-global-coal-output-uneconomical-says-moodys-20151001-gjziun

  Iemand leent de kolenmijnen geld om de mijnen open te houden. Het is een soort subsidie op fossiele brandstof, maar dan niet van overheidswege. Private financiers kunnen tegen extreem lage rente geld lenen van de cenrale banken (FED, ECB, BoJ enz.) en zo de kolenmijnen openhouden.

 7. 11

  Sjemininee, de moppen op Facebook worden ook niet beter:

  Wat is de overeenkomst tussen moslims en spermacellen?

  Ze komen met miljoenen maar er werkt er maar 1.

 8. 12

  @6: Idd beetje vreemd, jezelf antwoord geven :)
  Verder hier nog nooit meegemaakt dat een comment van me verdween – de persoon zal het er wel naar gemaakt hebben dan. Goed bezig Prediker!

  Anders kan ik wel een account nemen op GS

  Heb je daar nog geen IP-ban?

 9. 14

  @12

  Het is al jaren terug toen ik voor het eerst het niveau daar vernam. Toen was ik er gelijk klaar mee. Het leek wel een middeleeuws marktplein daar.

  Later heb ik er nog wel eens gelezen ivm een kwestie zoals Geen Peil. En gelijk gezien dat er nog niks veranderd is.

  Dus laat aub ‘dat soort volk’ daar blijven. Niet vanwege hun mening. Maar vanwege het volkomen gebrek aan beschaving.
  (en feitenkennis, maar dat valt te betwisten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren