1. 1

  Interessant gesprek van Stan van Houcke met Cees Hamelink: De gevaarlijke onzin van de massamedia Vanaf !5:20 vraagt SvH zich af waarom de Volkskrant klakkeloos het verhaal over AIVD/MIVD overneemt (bravo voor de inlichtingendiensten, daar gaat het me niet om) zonder dat deze de middelen heeft om de berichtgeving op waarheid te checken. Daarna trekt SvH een vergelijk over de zogenaamde WMD die de inval in Irak moesten legimiteren. Nog geen half uur daarvoor zag ik een interview met ex-FBI agente Coleen Rowley over de Nunes Memo waarin binnen dezelfde context van noodzakelijke geheimhouding van het opereren van inlichtingendiensten het voorbeeld over Dick Cheney wordt gegeven die Scooter Libby de opdracht gaf om met journalisten van The New York Times te gaan praten en de NYT via een voorpaginabericht een leugenverhaal plaatste over aluminium buizen ontworpen voor het verrijken van uranium. Wat Cheney later weer gebruikte om de inval in Irak te legitimeren.
  Rowley stelt dat er vergelijkingen zijn te trekken met het Steele dossier. https://youtu.be/7p62o9EMWxw?t=2m37s

  Opvallend is dat de bepaald niet bange onderzoeksjournalist Max Blumenthal in hetzelfde interview het nodig vindt, Rowley volgend, om op te merken dat deze absoluut niet bezig is om Trump te verdedigen (wie wel?).

  Een bekend slachtoffer van de bandwagon-journalistiek inzake Rusland, prof. Stephen F. Cohen, stelt dat de houding van mainstream journalisten gevaarlijker is dan gedurende de tijd van mccarthyisme.
  http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=74&jumival=21038

  Nee, ik verdedig de politiek van Putin niet. Wat wil het westen eigenlijk? Dat dit roofdier over de tralies springt of is het slechts een dankbare afleiding van interne problemen?

 2. 2

  @1: weet waar je aan begint…

  “Shitposters kun je beter gewoon negeren. Er komt niet veel zinnigs uit. Gewoon lekker laten lullen. ” – Prediker

  @1: Goed gemeld.

 3. 3

  In de tijden van Berlusconi kon je op sargasso aankomen met een “luchtige noot” en een opmerking over dito meisjes op diens parties waar levenslust en romantiek met elkaar om de voorrang streden.
  Dát materiaal is in het geval van Donald Trump inmiddels aardig giftig geworden. Alles, van golden showers in Rusland tot ja wat niet al mag op de grote hoop richting impeachment.

  [img]https://i0.wp.com/truepundit.com/wp-content/uploads/2018/02/Recent-Headlines.jpg[/img]

  Maar zie wat er toen gebeurde… #karma

  https://truepundit.com/journalists-accusing-trump-sex-misconduct-fired-sex-misconduct-investigation/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren