1. 3

  Bijzonder jammer, de koers die Corbyn heeft gekozen. Toen hij verkozen werd, dacht ik, eindelijk een echt linkse leider met een linkse agenda, niet zo’n pseudo-Tory als Blair of die andere derde-weg muppets die je bij veel andere sociaal-democraten ziet. Maar hij blijkt net zo’n bekrompen oude zak te zijn als veel babyboomers, met een hang naar het verleden. Make Britain great again, eigen volk eerst.

 2. 5

  @3: eindelijk een echt linkse leider met een linkse agenda, niet zo’n pseudo-Tory als Blair of die andere derde-weg muppets die je bij veel andere sociaal-democraten ziet. Maar hij blijkt net zo’n bekrompen oude zak te zijn als veel babyboomers, met een hang naar het verleden.

  Misschien zijn die twee dingen eigenlijk hetzelfde?

 3. 6

  @2: het ergste aan corbyn is zijn arrogantie en hooghartigheid. het is een ding om maduro te steunen wanneer niemand oplet. maar denken dat je er nu nog mee wegkomt, dan vind je jezelf echt heel erg goed.

 4. 9

  @7: “echt links” en de verzuurde egocentrische babyboomer. Marijnissen was ook al zo’n held die de gelijkheid predikte maar zijn familie bevoordeelde.

 5. 11

  @8: “Trump’s”. In werkelijkheid is de wet van Dan Sullivan (R-Okla.) and Sheldon Whitehouse (D-R.I.) en unaniem aangenomen in het Congres. Trump kon niet anders dan tekenen.

  @9: “Marijnissen was ook”
  Net als Corbyn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren