1. 1

  Niets aan de hand , doorlopen! Vanzelfsprekend vergelijking met joden vervolging want daar heeft deze meneer onderzoek naar gedaan. Jammer, dat er talloze grote verschillen zijn , de eerste, moslims worden niet vervolgd. Maar grotendeels gepamperd want verrijking westerse cultuur. Tegen dat over de bol aaien mag je dus niets meer hebben volgens meneer Lucassen.

  https://www.demorgen.be/buitenland/historicus-leo-lucassen-het-idee-dat-moslims-het-gaan-overnemen-is-gevaarlijke-onzin-bbab58eb/1tV1As/

 2. 2

  Het kan niet vaak genoeg gezegd worden:

  https://www.telegraaf.nl/financieel/2239683/euro-was-een-enorme-fout

  `Niet voor niets wil de EU van het IMF af.`

  `De € heeft ingebouwde tegenstellingen. Eén monetair beleid werkt niet voor landen die zo verschillend zijn. Het werkt niet alleen niet, het versterkt ook nog eens de verschillen. Als een land zwak is, dan is de rente te hoog voor dat land en wordt het nog zwakker. `

  Mody: ‘Juncker wil alle landen in de euro. Hij is óf ontzettend naïef óf ongelofelijk dom.’ – Ik denk: beide niet, maar vooral op macht belust.

 3. 4

  @1: “moslims worden niet vervolgd. Maar grotendeels gepamperd”
  Jij woont niet in Europa zeker? Daar ligt de behandeling van moslims toch dichter bij vervolgen dan pamperen.

 4. 6

  @4.

  Vervolgen … Ja, natuurlijk. Met het burka verbod. Altijd in de slachtofferrol.

  Pamperen bedoel ik uitkeringen. Je krijg bijna het idee dat ze dat als belasting zien zoals de islam.dat deed in de landen die ze veroverden.

  En dan dat anti-racisme wat zo overdone is. De excessen mogen niet benoemd worden. Dan krijg je weer dat cultuurrelativisme, want doen wij ook. Enzovoort.

 5. 7

  @4 De enige Moslims die in Europa vervolgt worden, zijn diegene die aanslagen gepleegd hebben of die een misdaad begaan hebben. Dat ze daar procentueel nogal duidelijk in oververtegenwoordigd zijn is niet de schuld van Europa.

  Voor de rest worden Moslims geen strobreed in de weg gelegd, Sterker bij heel veel praktijken die niet bepaald stroken bij de Europese waardes van vrijheid, emancipatie en dierenleed, worden heel veel zaken door de vingers gezien die van de eigen bevolking niet geaccepteerd wordt.

 6. 9

  @8

  Inderdaad de behandeling van moslims gelijk stellen met vervolging joden door nazi’s is dom geraaskal. Maar dat jij niet voor de rede vatbaar ben wisten we natuurlijk al.

 7. 13

  Voor een vluchtelingentripje El Salvador – USA moet je, naar Salvadoriaanse begrippen, behoorlijk vermogend zijn. Vooral met een inkomen van $15 tot $20 per week (koffiebonenplukken). Dat komt dan neer op 6 tot 10 jaarsalarissen in onderstaand voorbeeld:

  https://www.nytimes.com/interactive/2018/06/30/world/smuggling-illegal-immigration-costs.html

  En die klimaatverandering helpt ook niet echt mee:

  https://www.nytimes.com/2018/06/29/opinion/sunday/immigration-climate-change-trump.html

 8. 14

  @10: Dan vindt Trump het zeker niet erg als Spanje Puerto Rico weer terug neemt (95% Spaanstalig).
  Gezien de minachtende houding van de US voor dit unincorporated territory na de tropische stormen, is dat veel beter voor Puerto Rico.

 9. 15

  @6: “Pamperen bedoel ik uitkeringen. Je krijg bijna het idee dat ze dat als belasting zien zoals de islam.dat deed in de landen die ze veroverden.”
  Grappig eerst zo’n volracistisch zinnetje, gevolgd door:

  “En dan dat anti-racisme wat zo overdone is.”
  Ik denk dat het antiracisme in Nederland wat moslims betreft een beetje underdone is en jij bent deel van de bewijsvoering.

  “De excessen mogen niet benoemd worden.”
  Dat bleek inderdaad afgelopen november in Friesland.

  @7: “De enige Moslims die in Europa vervolgt worden, zijn diegene die aanslagen gepleegd hebben of die een misdaad begaan hebben.”
  Zo wat zijn die duizenden moslims in Frankrijk met huisarrest, huiszoekingen etc. (waarvan meer dan 99% geen aanslag had gepleegd) snel vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren