1. 2

  @1: Ze hebben het vaak en graag over het opheffen van het “onderscheid tussen niet-kabelgebonden en wel kabelgebonden gegevens”, maar waarom kan dat niet in de richting van de kabelgebonden gegevens? Dan is dat onderscheid er ook niet meer, zonder dat de diensten naar believen kunnen sleepnetten.

 2. 3

  Uit het NRC:
  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/10/03/kom-niet-aan-de-kat-4575380-a1524631

  Katten doden dieren. Dat weet iedere katteneigenaar die wel eens een dode merel in de keuken heeft gevonden. Het gaat [ecoloog] Marra vooral om de schaal waarop katten vogels en knaagdieren doodbijten. Drie jaar geleden maakte hij een rekenmodel. Daaruit rolde de bevinding dat katten de VS jaarlijks 1,3 tot 4 miljard vogels en tussen de 6,3 en 22,3 miljard zoogdieren in hun klauwen krijgen. Zwerfkatten nemen 70 procent van die sterfte voor hun rekening, huiskatten de rest. De marges zijn zo breed vanwege de onzekerheden in de berekening, zoals het precieze aantal zwerfkatten en het aantal huiskatten dat buiten jaagt.

  Al die natuurvrienden met hun slapende massamoordenaars op de vensterbank. U bent fout!

 3. 4

  Net over de grens:

  https://fd.nl/economie-politiek/1173386/roersteden-worstelen-met-armoede-immigratie-uit-oost-europa

  Daarbij worden ze volgens Schulmann [ambtenaar gemeente Gelsenkirchen] geholpen door goed georganiseerde netwerken van pandjesbazen. Die kopen bij veilingen voor een paar duizend euro leegstaande woningen op en stoppen ze vol met Roemenen of Bulgaren — tientallen per pand. Gelsenkirchen vermoedt dat veel migranten al in hun thuisland worden ‘gerekruteerd’ en bureaucratische drempels over geholpen. ‘Ze arriveren hier vaak met volledig ingevulde documenten, terwijl ze geen woord Duits spreken.'

  Raar hè, dat zie je bij andere bevolkingsgroepen ook, de nauwelijks opgeleide mensen, velen zelfs analfabeet, komen massaal naar hier.

 4. 5

  Nou, we hebben nu een echte rechtse partij, waar de uitkeringstrekkers niet blij mee moeten zijn, de VNL van Jan Roos:

  voorstel is om 12,8 miljard te bezuinigen op sociale zaken

  Schop onder hun reet-taal kunnen ze kennelijk beter van eten.

 5. 6

  @5: De vraag is alleen of de uitkeringstrekkers zover in hun programma komen, of al op ze gestemd hebben na het lezen van het hoofdstuk over immigrantentreiterij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren