1. 1

  Goedemorgen allemaal. Iemand opgevallen dat de grootste verdienste van de eerste honderd dagen Trump is geweest dat hij een sluiting van de federale overheid net op tijd heeft weten te voorkomen? Met zijn meerderheid in congres en senaat is dat natuurlijk best wel een mijlpaal. Op naar de volgende 100 dagen. Wat zou de volgende mijlpaal zijn?

 2. 2

  @1: De volgende mijlpaal? Incoherentie forever. De beste manier om constant alle aandacht van de media op te eisen.

 3. 3

  @1: Het zou ook wel heel bijzonder geweest zijn. Een shutdown buiten de herfst is in de VS pas één keer gebeurd en een shutdown in de lente zou een primeur zijn geweest. Ik ben benieuwd naar oktober.

 4. 4

  @1 Hij heeft ook enkele wetten door het congres weten te loodsen, zoals enkele naamwijzigingen van veteranenzorgklinieken, een extra dag waarop mensen worden aangemoedigd de vlag uit te hangen en een handvol personeelszakengerelateerde hamerstukken.

  95% van de Trumpstemmers is blijkbaar (erg) tevreden…

  Ik las zojuist in de krant dat Trump’s presidentschap in “hondenjaren” wordt ervaren. Elke dag met Trump gebeurt er evenveel als in een week bij een willekeurige voorganger, de eerst 100 dagen evenveel als normaliter in een jaar of 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren