1. 1

  Bedankt he, Turkije! Waarom eigenlijk?
  Door die(cheap-ass, moet gezegd worden) deal niet meer na te komen jaag je de EU nog meer tegen je in het harnas. Vooral op nationaal niveau. Elk land met verkiezingen in de komende maanden zal een verschuiving naar extreem rechts gaan zien wat nog minder Turkije-vriendelijk zal uitpakken.

  Het is Rusland die de Turken heeft gebombardeerd en nu gaat Erdogan diezelfde Russen een cadeautje sturen door de EU intern te verscheuren met een nieuwe stroom vluchtelingen? Wat een eikel van formaat moet je dan zijn.

 2. 2

  Derde statenlid FvD overgestapt naar Henk Otten deze week. Hoe zal dat nou komen? Want Otten zijn partij heeft geen toekomst , krijgen ze geld, baantje bij Otten?

 3. 5

  @4.

  Is dat zo?

  Ja, je kan een punt hebben. Laatst twee mensen gesproken die Hem de hand hebben mogen schudden, en bijna hun handen niet meer wassen.

  Die mensen zitten al jaren in de bijstand, en hebben afgezien van alle onzin ook niet door dat ze flink worden gepakt als FvD met VVD en Wilders aan de macht komen. Dat zal een kabinet zijn wat voor de dubbel modale inkomens leuk is.

  Het klootjesvolk moet maar denken dat ze minder krijgen vanwege de asielzoekers en de etnische minderheden, de afdracht aan de EU, het klimaat en andere zogenaamde linkse hobbies.

  Wat dat betreft is D66/GL precies als de FvD: post-materialistisch. Jammer, voor de luitjes onderin, hoewel ze flink kunnen bijbeunen, zoals het credo geldt – je moet er zelf wat van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren