SG-café zaterdag 29-02-2020

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van zaterdag 29-02-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (8)

#1 majava

Bedankt he, Turkije! Waarom eigenlijk?
Door die(cheap-ass, moet gezegd worden) deal niet meer na te komen jaag je de EU nog meer tegen je in het harnas. Vooral op nationaal niveau. Elk land met verkiezingen in de komende maanden zal een verschuiving naar extreem rechts gaan zien wat nog minder Turkije-vriendelijk zal uitpakken.

Het is Rusland die de Turken heeft gebombardeerd en nu gaat Erdogan diezelfde Russen een cadeautje sturen door de EU intern te verscheuren met een nieuwe stroom vluchtelingen? Wat een eikel van formaat moet je dan zijn.

#2 Joop

Derde statenlid FvD overgestapt naar Henk Otten deze week. Hoe zal dat nou komen? Want Otten zijn partij heeft geen toekomst , krijgen ze geld, baantje bij Otten?

#3 Bookie

Ik vond Bob Fosko leuk, ook al was het een SP’er. 1 keer ontmoet, vele malen gezien (ook gelukkig zijn laatste tour).

#4 tigger

@2:
Waarschijnlijk weigerden ze onvoorwaardelijke trouw aan de grote leider te zweren.

#5 Joop

@4.

Is dat zo?

Ja, je kan een punt hebben. Laatst twee mensen gesproken die Hem de hand hebben mogen schudden, en bijna hun handen niet meer wassen.

Die mensen zitten al jaren in de bijstand, en hebben afgezien van alle onzin ook niet door dat ze flink worden gepakt als FvD met VVD en Wilders aan de macht komen. Dat zal een kabinet zijn wat voor de dubbel modale inkomens leuk is.

Het klootjesvolk moet maar denken dat ze minder krijgen vanwege de asielzoekers en de etnische minderheden, de afdracht aan de EU, het klimaat en andere zogenaamde linkse hobbies.

Wat dat betreft is D66/GL precies als de FvD: post-materialistisch. Jammer, voor de luitjes onderin, hoewel ze flink kunnen bijbeunen, zoals het credo geldt – je moet er zelf wat van maken.

#7 Bismarck

@3: Jammer inderdaad (ook al was het een autorijder). Bob Fosko, ik heb wel goede herinneringen aan zijn (in samenwerking met uiteraard) grootste hit.

#8 Bookie

@7
In die tijd heb ik hem ontmoet. Een vriend (ook al overleden) werkte mee aan dat nummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*