1. 3

  https://joop.bnnvara.nl/kijk-nou/opgehitste-burger-toont-berouw-marcouch

  Soms gelooft een mens weer een beetje in de kerstgedachte:

  Geachte Burgemeester,

  Enige tijd geleden heb ik U een e-mail gestuurd, waarin ik mijn onvrede uitte over uw aanstelling. De aanleiding was een bericht van de media en dhr. Wilders dat u terreur imams zou steunen, en dat u terrorist wilde worden in uw jeugd. Uit angst en mijn onwetendheid betichtte ik u van deze omstandigheden. Mijn angst was onterecht, en ik heb spijt van mijn keuze om u deze e-mail te sturen.

  Het was niet netjes van mij, en dit begrijp ik nu en daarom bied ik mijn excuus aan met de belofte dat ik in de toekomst goed nadenk voordat ik wat schrijf. Ik probeer elke dag om een beter mens te worden. Ik maak fouten, maar ik probeer ze ook te herstellen. Daardoor groei ik als mens.

  En om dit bericht positief te besluiten, het is mede te danken aan dhr. Wilders om te groeien als mens. Wilders reikte de fout aan, waardoor deze persoon kon groeien.

  Geert, bedankt. Jij ook een fijne kerst. En bedenk dat die 3 wijzen uit het oosten kwamen.

 2. 6

  @!: links met de koran? Een coalitie van D66, VVD en SP noem jij links?

  @Sargasso: wanneer wordt er wat gedaan aan die constante stroom van leugens van Le Deplorable? Vroeger werd er nog wel eens ingegrepen als een poster keer op keer onwaarheden verkondigde, maar blijkbaar kan het niemand van de redactie ook nog maar iets meer schelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren