1. 1

  De strijd in Syrië gaat een nieuwe fase in, nu het laatste stukje kalifaat is ingenomen. De voortekenen wijzen erop dat de VS heel snel haar interesse zal verliezen en het is de vraag wat er daarna met de Koerden gaat gebeuren. Zullen Putin(/Assad) en Erdogan een deal sluiten?

 2. 7

  @4 Tenzij ze een zetel hebben in het lagerhuis interesseert het haar niks. Ze heeft zich in een hoekje geschilderd en komt daar never nooit niet uit.

  (Ik merk trouwens op dat Corbyn schitterde in afwezigheid, hij had zoals gewoonlijk betere dingen te doen ten tijde van crisis en stuurde Watson maar, die uhh.. voor zichzelf spreekt? Geen idee… )

  Im mad as hell and I’m not gonna take it anymore..
  https://youtube.com/watch?v=-IL2XwSkFJQ

 3. 9

  @8: Even afgezien van zijn eigen dochter, is dat om dat hij denkt dat vrouwen makkelijker in zijn straatje te dwingen zijn of omdat hij denkt dat ze beter kunnen liegen?

 4. 10

  @8: Trump heeft dan ook meer topadviseurs (versleten) dan elk van die presidenten. Verder een leuk statistiekje, maar uiteindelijk gaat het maar om adviseurs. En ook wel belangrijk, dat “often criticized for his stance toward women” heeft natuurlijk ook een oorzaak (iets met “grab em by the pussy”), maar daar hoor je het “kritische” Foxnews natuurlijk niet over.

 5. 13

  No one can refuse the value of your article, but should you add more picture for reader can easily understand about what you want to transmit. Anyways, thank for your shared.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren