1. 1

  Iedereen die de politiek een beetje observeert zag dit al van heel ver aankomen. Lodewijk Asscher wil lijsttrekker worden:

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/asscher-zet-deur-open-naar-lijsttrekkerschap-pvda~a4304746/

  Officieel heet het dat hij het niet uitsluit. En hij zou gezegd hebben: “Ik ga er over nadenken. Dat is logisch.” Allemaal smoezen, natuurlijk, om te verhullen dat hij allang weet dat hij brandt van verlangen om ervoor te zorgen dat de partij geen tien zetels in het parlement meer haalt. Waarna hij de schuld aan een ander zal geven, bijvoorbeeld aan de kiezers die er niets van niet hebben begrepen. En hij vrolijk een (te) goedbetaalde baan in het bedrijfsleven krijgt.

  Het staat zo in de sterren en in mijn kristallen bol. You read it here first.

  Hadden we in dit kloteland maar een Sanders- of Corbyn-achtige figuur die de PvdA eens flink zou op- en wakkerschudden.

 2. 4

  @2.

  Hahaha, jij bent zelf een mythe met je praatjes. VVD en PVV is twee handen op 1 buik. Net zoals dat a-logisch denken van jou over wat ‘links’ wel niet moet zijn.

 3. 7

  @6: Ziek ventje is dat, “per kerende post terug”. Je zou bijna hopen dat er hier oorlog uitbreekt en dat Zijlstra met zijn gezin ten einde raad ergens heen vlucht waar net zo’n halve gare aan de grens staat om hem, zijn vrouw en kind terug de oorlog in te DHL-en.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren