1. 4

  Een nieuw college, een nieuw kabinet, een nieuwe manier van kijken naar mensen en wijken en samenleving. ..
  Ook niet vreemd om te zien dat mensen gaan wonen in andere buurten, men, laag inkomen of niet, moet nu eenmaal ergens een dak boven het hoofd vinden. Zoiets is volkomen inkomen onafhankelijk.
  Ik weet ook uit eigen ervaring, dat het starten van een nieuwe school, inderdaad grotendeels “rijk” type school, in West, ook stuit op onbegrip. Geheel begrijpelijk trouwens. Al zou zoiets het (gewenste) mengen van wijken kunnen versterken.
  Kortom, ik ben er nog niet uit, maar achter het weren van mensen (inkomens) uit wijken kan ik niet staan. Het “verrijken” van wijken lijkt ook niet zo’n goed idee. Wat dan wel? Een combinatie van beiden?
  Misschien kijken naar een deel van de Nieuwe Binnenweg?

 2. 8

  @6: Dan heb je Nieuwsuur vast óók bekeken. En getfer, wat een diep zwak item pleuren ze weer neer. 2 totaal niet representatieve eikels laten zich gebruiken om een zielig immigratie verhaaltje af te steken wat de SP zou moeten aangrijpen om hun pijntjes weg te werken, die Rutte al die jaren heeft laten verslompen. Weekdier als hij is, glibberend in een emmer snot. Waar blijft die sterke VVD-er waar je een oorlog mee kan winnen? Antwoord: die bestaat niet. Hoe weet ik dat? Omdat niemand van de NOS die slampamper van een Rutte het vuur aan de schenen durft te leggen op straffe van verbanning om Rutte nog te mogen bevragen. En tevens vinden ze bij de NOS het water (en de snot) bij de VVD heeeerlijk om in rond te zwemmen. Typische NOS-shit die zeer onintellectueel de boel voor rechts op zijn plek probeert te houden ten koste van de SP. Bah.

  Overigens raad ik Lilian Marijnissen aan het frame van de gewone man te lossen, en daarvoor in de plaats het woord ‘mens’ te leren gebruiken. Want mens zijn we allemaal en als zodanig aanspreekbaar.

 3. 9

  @grayhoodie says

  ”The position of many on the left is that shutdown is Trump’s fault because he was unable to “make a deal”. The position of many on the left is also that “make a deal” means “totally submit to all Democrat demands.”

  I also see well-meant sneering like “Trump was chosen for his ability ‘to make a deal’. Hah.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren