1. 4

  Een Marokkaanse terrorist doodt 2 mensen in Finland en de Finse premier weigert op Twitter direct expliciet afstand te nemen van het feit dat het hier een buitenlandse Islamitische dader betreft. Geen journalist die hier over valt, op de een of ander manier heb ik het vermoeden dat er door de pers t.o.v. Trump met 2 maten gemeten wordt:

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/politie-steekpartij-in-finse-stad-turku-was-terroristische-daad~a4511866/

  #LeftPrivilege

 2. 5

  Max Blumenthal over het vertrek van Steve Bannon:

  [,,,] I see Bannon calling Bob Kuttner at the American Prospect as a way of foreshadowing what was to come. He saw that he was on his way out after Charlottesville, which is kind of a watershed event and is really the beginning of the end for the Trump administration. He probably wanted out, he wanted to force his way out. He’s much more effective in the opposition, and so he called someone who is also … Who he considered an honest liberal journalist. He did something out of the box, and it had its desired effect, I think, for Bannon. Bannon’s gonna function much more effectively now that he’s gonna be back at Breitbart, and in control of the Mercer political empire. The Real News probably did the best online documentary about Bannon and the Mercer political empire.

  De campagne van Donald Trump verliep in 2016 rampzalig totdat hij gesteund werd door miljardair/politiek activist Robert Mercer die i.s.m. Steve Bannon een compleet nieuwe campagne arrangeerde: The Real Story of How Bannon and Trump Got to The White House

 3. 6

  @4

  Een Marokkaanse terrorist doodt 2 mensen in Finland en de Finse premier weigert op Twitter direct expliciet afstand te nemen van het feit dat het hier een buitenlandse Islamitische dader betreft.

  En gelijk heeft hij. Als een buitenlandse Islamitische dader twee mensen doodt in Finland, dan zou ik ook weigeren afstand te nemen van het feit dat het hier een buitenlandse Islamitische dader betrof.

 4. 7

  @4
  1) Spreek je moerstaal en schrijf fatsoenlijk Nederlands. Zie #6
  2) Dat hij iets niet direct zegt op Twitter, wil niet zeggen dat hij het helemaal niet zegt of het zelfs weigert te zeggen.
  3) False equivalence. Er zijn wel goede moslims (gelukkig wel, want er zijn erg veel moslims op de wereld), maar er zijn geen goede Nazi- en KKK-aanhangers. Ik lees ook nergens dat iemand beweert dat deze aanslagpleger heel lief was voor zijn kinderen en dat die slachtoffers het er ook zelf wel een beetje naar gemaakt hadden.

 5. 9

  @4: In Wuppertal was ook al een prikker.

  In Surgut Rusland ook nog een prikker.

  Nog even afwachten of het een verwarde man/terrorist betreft…

 6. 11

  @7

  Dat hij iets niet direct zegt op Twitter, wil niet zeggen dat hij het helemaal niet zegt of het zelfs weigert te zeggen.

  Het interesseert me werkelijk geen bal wat mensen op Twitter zeggen of niet zeggen. Twitter is een microblog dat maar voor twee dingen goed is: locale calamiteiten en niet serieus te nemen prietpraat voor liefhebbers van onjournalistieke achterklap. Het ging me alleen maar om de tenenkrommende driedubbele negatie-constructie van Le Redoutable @4 waardoor hij precies het omgekeerde opschreef van hij waarschijnlijk bedoelde.

  @10

  Met andere woorden: D66 stemmer lijkt Wilders-fan

  FTFY

 7. 12

  @10: Precies, want Syrië is een democratie, waar niet alleen partijen zijn toegestaan die bij Assad aan de leiband lopen. En de SSNP is geen bondgenoot van het Assad-regime, waarvan de leden door het Syrische leger bewapend zijn om de bevolking te terroriseren. Dus ja, je hebt helemaal gelijk met je vergelijking!

 8. 13

  @10: “Syrische Flagge und Hakenkreuz-Symbol sind klar zu erkennen”

  En dan van wiki: “Het partijlogo (zie de vlag bovenaan het artikel) stelt een Zawba’a voor. Dit is samenstelling van het Christelijk kruis en de Islamitische Halve Maan. De vier uiteinden van de Zawba’a staan voor vrijheid, plicht, discipline en kracht.”

 9. 14

  WikiLeaks refused 68 GB of incriminating intel on Kremlin while focusing on Hillary Clinton: report

  http://www.rawstory.com/2017/08/wikileaks-refused-68-gb-of-incriminating-intel-on-kremlin-while-focusing-on-hillary-clinton-report/

  Wikileaks turned down leaks on Russian government during US presidential campaign

  http://foreignpolicy.com/2017/08/17/wikileaks-turned-down-leaks-on-russian-government-during-u-s-presidential-campaign/

  ——

  How Russia Used Racism to Hack White Voters

  http://www.theroot.com/how-russia-used-racism-to-hack-white-voters-1797582833

  Trump, the alt-right and the Kremlin: White supremacists’ Russia links are no secret

  http://www.salon.com/2017/08/17/trump-the-alt-right-and-the-kremlin-white-supremacists-russia-links-are-no-secret/

 10. 18

  @12: Verschrikkelijk eh Bismarck, dat de Syrische regering nogsteeds zo een honderdduizend Syriërs op de been krijgt om met wapengeweld het terroristentuig – voornamelijk buitenlanders – dat kalifaatje in hun land spelen – door hun rotkop te schieten!

  Had je verder nog iets te melden over dat compleet debiele verhaal van JihadiJulian?

 11. 19

  @17: Niet selectief Gbh, maar weglaten van niet toe doende zaken.

  Waar het logo op lijkt doet er niet toe (zo vind ik het lijken op de japanse vlag, maar dat doet er ook niet toe)

  En al-Qeada knuffelaar Julian Röpcke weet donders goed waar het wel voor staat, maar he, dat past dat niet in zn smerige propaganda verhaal dus haalt hij er hakenkruizen bij – ZIEK!

 12. 20

  @19: Julian Röpcke is geen al-Qaida knuffelaar, als er één aan smerige propaganda verhalen doet ben jij het wel, inderdaad behoorlijk ziek.

  Fijn die neonazi hastag #JihadiJulian en daar lig jij mee in bed, zeker ook niet ter doende informatie?

  Je bent natuurlijk echt links als je een dictator verdedigd waarvan het volk in opstand kwam na het dood martelen van een 13 jarige jongen omdat hij een anti-Assad leuze op een muur had gespoten.

  Mensenrechten en vrijheid van meningsuiting is natuurlijk alleen een hoog goed voor jou en jouw favoriete dictators, de rest moet gewoon zijn bek houden en als ze dat niet doen dan is het zeker heel links om maar een kogel in hun rotkop te schieten.

  Na 2 jaar vaatbommen, gifgas, etnische zuiveringen, genocide blijven er inderdaad weinig gematigde rebellen over dat is het smerige spelletje dat Assad speelt, gesteund door zijn fascistische dictators lovers.

 13. 21

  Zeg Gbh, zomaar ff wat vragen aan je:

  Is dat nu wel of niet een hakenkruis op die FB site van Moussa Oukabir?

  Is Julian Röpcke een grote ziener, dat hij als enige ‘verslaggever’ de Barcelona terroristen aan Assad weet te linken, dat alle andere debiele media niet zien. Of is het net andersom?

  Welke etniciteit is Assad aan het zuiveren? (hint: al-Qaeda/ISIS is geen etniciteit)

  3 Vraagjes maar, graag antwoord!

 14. 22

  @18: Ik begrijp dat je toegeeft dat de SSNP een Assad-knokploeg is en dat je in #10 dus uit je nek lult? Dan heb ik verder niets te melden over het compleet debiele verhaal dat de waarheid sprak over de Assad-aanhanger/terrorist. Blijf verder vooral in ontkenningsfase.

 15. 23

  @22: Uuh ik volg je even niet meer Bismarck. Eerder was de SSNP een politieke partij maar nu een knokploeg? Oke.

  Anyways: Had je verder nog iets te melden over dat compleet debiele verhaal van JihadiJulian?

 16. 25

  @4: Le Déplorable schreef:

  weigert op Twitter direct expliciet afstand te nemen van het feit dat het hier een buitenlandse Islamitische dader betreft.

  Dus als ik het goed begrijp, heeft de Finse premier getwitterd dat hij niet wil ontkennen dat het een buitenlandse Islamitische dader betreft?

  Had iemand dan gevraag dat te ontkennen?
  Of vind jij dat hij wel moet ontkennen dat het een buitenlandse Islamitische dader betreft?

  (ik begrijp best dat jij tegen haatzaaien bent, maar laten we rustig de feiten afwachten. )

 17. 26

  @25: #4 vindt het gewoon oneerlijk dat zijn held Trump wordt afgerekend op zijn Tweets en de Finse premier (waarvan hij impliceert dat die net als Trump alleen per twitter communiceert) niet. Calimero kan er een voorbeeld aan nemen.

 18. 27

  @21:

  Is dat nu wel of niet een hakenkruis op die FB site van Moussa Oukabir?

  Geen idee maart zou goed kunnen met de neonazi vriendjes van Assad. Het logo van de SSNP is ieder geval afgeleid van een hakenkruis.

  Is Julian Röpcke een grote ziener, dat hij als enige ‘verslaggever’ de Barcelona terroristen aan Assad weet te linken, dat alle andere debiele media niet zien. Of is het net andersom?

  Facebook heeft de pagina in quarantaine gezet en deze is dus niet te zien, die foto werd al verspreid voordat Röpcke dit deed.

  Welke etniciteit is Assad aan het zuiveren? (hint: al-Qaeda/ISIS is geen etniciteit)

  Meer dan 6 miljoen Soennieten zijn het land uit gevlucht.

  Kan jij je necrofiele gal niet gewoon lekker spuwen op het stormfront? Daar kom jij echt veel beter tot je recht. Wilders is nog flink genuanceerd in vergelijking met jou.

 19. 28

  @27:
  “Geen idee maart zou goed kunnen”

  Ooh nu weet je niet meer zeker hoe precies een hakenkruis eruitziet? En Wiki liegt met: “samenstelling van het Christelijk kruis en de Islamitische Halve Maan” ?

  “Facebook heeft de pagina in quarantaine gezet”

  Desondanks de geblokte FB pagina weet idioot Roepcke er conclusies aan te verbinden (Barca-terrorist is een Assad-Fan) die haaks staan op wat de rest van de media doen. Dus nogmaals: Is Roepcke hier de ziener wel of niet?

  “Meer dan 6 miljoen Soennieten zijn het land uit gevlucht.”

  In 2016, the United Nations (UN) identified 13.5 million Syrians requiring humanitarian assistance, of which more than 6 million are internally displaced within Syria, and over 4.8 million are refugees outside of Syria.[31] -Wiki

  Je moet je maar eens afvragen waarom meer dan de helft van de vluchtelingen (ook Soennieten) intern in Syrie zijn – in door de regering gecontroleerde gebieden!
  Het Syrische leger (SAA) bestaat uit 60-70% Soennieten [bron?]
  Assad is met een Soennitische vrouw getrouwd.

  Waar zit hier de etnische zuivering?

  Het zijn enkel de fuxing – door het westen gesteunde – terroristen beesten die er een etnisch dingetje van maken. Maar zelfs dat durf jij Assad in de schoenen te schuiven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren