1. 2

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/zo-denken-turkse-nederlanders-over-nederland-en-turkije~a4487142/

  De Turkse gemeenschap oordeelt coulanter over Erdogan. 38 procent keurt zijn nazi-uitspraken goed. Een nauwelijks groter deel, 41 procent, staat niet achter de beschimpingen.

  Van de geraadpleegde Denkstemmers denkt driekwart dat de partij gaat bijdragen aan de integratie van de Turkse gemeenschap in de Nederlandse samenleving. In totaal gelooft ruim de helft van de Turkse Nederlanders dat. Onder jongere en lageropgeleide Turken in Nederland is het vertrouwen in zo’n Denkeffect het grootst.

  Ik denk dat Denk juist niet gaat bijdragen aan de integratie van de Nederturken. Het polariserende effect van Denk is groot.

 2. 3

  Faux pas. Ewald Engelen over de Volkskrant (Marc Peeperkorn) over ‘Overlord’ Dijsselbloem … zie Chomsky/Varoufakis 1:16:38 – 1:29:06 Laatste kans vanaf hier voor links in Nederland om nog iets te betekenen. Gaat niet gebeuren. Nederland zal wel altijd een overslaghaven blijven voor de ideeën vanuit het buitenland. Tot die tijd D’66 maar weer. Die zijn de beroerdsten niet.

 3. 7

  @4: de gifgasaanval in de zomer van 2013 in Ghouta was volgens veel mensen een falseflag-aanval bedoeld om een Amerikaanse militaire reactie uit te lokken.

  De aanval met gifgas van vorige week kan evengoed een opzetje van de “rebellen” in Idlib zijn. Waterdicht bewijs dat de regering van Assad of het Syrische leger verantwoordelijk is, ontbreekt vooralsnog.
  Het is heel merkwaardig dat de White Helmets, die slachtoffers van de aanval helpen zonder handschoenen, zelf geen last krijgen van het gas. Het lijkt derhalve geen sarin.

  [img]https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/04/nintchdbpict000313764618.jpg[/img]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren