1. 3

  Die politiebonden lijken echt van stomheid aan elkaar te hangen, het lijkt wel alsof ze hun best doen om vooral het publiek tegen zich in het harnas te jagen … ondertussen ligt geen enkele politicus wakker van de acties die ze iedere keer bedenken. (Bij deze misschien wel een beetje trouwens, maar eerdere acties echt helemaal niet.)

  Als de politiebonden gewoon zouden dreigen dat ze hun leden* gaan adviseren om bij de komende Tweede-Kamerverkiezingen massaal (zeg) SP te stemmen, dan buitelen VVD en PvdA over elkaar heen om het die bonden alsnog naar de zin te maken.

  ____
  * plus aanhang, dus familieleden, vrienden en andere sympathisanten, is dat samen misschien wel goed voor een (mogelijk cruciale) zetel of vier, vijf …

 2. 10

  Donald J. Trump ✔ @realDonaldTrump

  So many “politically correct” fools in our country. We have to all get back to work and stop wasting time and energy on nonsense!

 3. 11

  Vragen gesteld in de Tweede Kamer door de VVD over gratis geld uitdelen (basisinkomen)

  http://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/kamervragen/detail?id=2015Z14577&did=2015D29554

  Mede met artikel in Telegraaf van de heren Vd Ploeg en Vermeend over de zomerzotheid:

  http://www.telegraaf.nl/dft/goeroes/rick-willem/24352725/__De_zomerzotheid_van_het_basisinkomen__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Let wel deze wijze heren zien het alleen als een vervanging van de bijstand, terwijl het basisinkomen meer moest zijn naar mijn indruk.

 4. 12

  Het Centraal Planbureau (CPB) voorspelt voor dit jaar een groei van 2 procent van de Nederlandse economie. Belangrijke aanname daarbij is een flink aantrekkende wereldhandel, maar die is dit jaar juist met ruim 3 procent gekrompen,

  aldus Hans de Geus van RTL Nieuws.

  De CPB korte termijnraming van maart 2015 vind je hier.
  Die van juni 2015 (GDP groei 2015 = 2%) vind je hier.
  In september komt er een nieuwe raming uit: wedden dat de groeiverwachting voor 2015 naar beneden wordt bijgesteld.

 5. 14

  Hans @12, de voorspelling voor de groei van het Bruto Nationaal Product door het CPB voor elke rijksbegroting en de gerealiseerde groei heeft een correlatie van ergens tussen 0 en 0,1. Of te wel elke voorspelling van dat clubje is gewoon een nietszeggend fabeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren