1. 2

  @1: Een kop van de Telegraaf “Jaarwisseling: autobranden, autobranden en autobranden”. Radicale oud en nieuw traditionalisten zijn even een graadje erger.

  Ter verduidelijking: ik keur het allemaal af.

 2. 6

  @5: Dit is wel jammer: “dat het verknallen van 68 miljoen euro niet past in een wereld waar miljarden mensen met minder dan een euro per dag moeten rondkomen”.

  Slap argument want daar vallen nog honderden andere activiteiten onder en dat vermindert dus het draagvlak. Plus dat eventueel bespaarde uitgaven waarschijnlijk in net zulk soort uitgaven zullen verdwijnen en niet naar de armen zal gaan.

  Overigens hoorde ik vanmiddag iemand op de radio zeggen dat het inclusief illegaal vuurwerk misschien wel om 100 miljoen euro gaat.

  Verder mis ik de overlast voor dieren en dat de overlast veel langer duurt dan 31 december 18:00u-0200u.

 3. 15

  @7: Jij hebt liever geen macht? Bizar dat sommige mensen op links denken dat het beter is rechts de macht te geven dan zelf aan de knoppen te zitten. Zonder compromissen zal dat niet gaan zonder absolute meerderheid; dan ben je nog niet direct machtsgeil.

  De duivel is in de details van de uitruil natuurlijk, maar de kans op regeringsmacht is altijd een serieuze overweging waard.

 4. 16

  @12:
  Ach gut, Thierry Ezel heeft een “excuus Truus” uitgenodigd om zijn demonische karakter te verdoezelen.

  En dan zijn er mensen, met ondermaats E.Q., die er nog intrappen ook of doen alsof, om hun inhumane inborst te verbergen.
  ;-)

 5. 17

  @13: wat Alt Johan eerst met Wilders deed (doen alsof hij de partij zelf is) doet hij nu met Baudet/FvD, nu Wilders nooit meer dan een schreeuwertje in de marge zal zijn. Het is bizar om te lezen, hij lijkt gewoon niet meer zelf na te denken, maar papegaait gewoon zijn leiders na. Daarom voelen dat soort mensen zich zo aangetrokken tot (zogenaamde) sterke leiders: dan hoef je zelf niet meer na te denken (als je dat wel zou doen, zou je zo door die feitenvrije poppenkast prikken). Wilders en Baudet vind ik echter totaal niet sterk overkomen, enkel bang. Als je sterk zou zijn, hoef je je toevlucht niet te zoeken in leugens en onzin om je punt te maken.

 6. 18

  @Sjors: dat wij slaat dit keer niet op mij. Kijk het filmpje en je stapt wat ik bedoel!

  De zaal reageert gewoon enthousiast op de Iraanse. Daar komt de wij vandaan.

  “…. Daarom voelen dat soort mensen zich zo aangetrokken tot (zogenaamde) sterke leiders: dan hoef je zelf niet meer na te denken ….”
  Jouw psychologische beschouwingen vind ik wel vermakelijk. En jouw gevoel voor drama!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren