1. 2

  @1:
  Ze worden er min of meer door dat stelletje ……..in Den Haag toe gedwongen:

  Geen geld voor de publieke omroep vinden ze.

  Evenals vele domkoppen denken ze dat de commerciële omroepen goedkoper zijn:

  Ze hebben niet in de gaten op vele (dagelijkse) producten een aardige prijsopslag aan reclame zit, om die “goedkope” commerciële zenders in de lucht te houden.

 2. 3

  @1:

  Niet alleen het medium TV is ten dode opgeschreven dankzij het internet maar ook de publieke omroep, op het internet is voor elke doelgroep wel een hoekje met gelijkgestemden ingericht en is de PO niet meer nodig voor.

 3. 5

  @4 tuurlijk joh, en een andere keer als jou dat toevallig goed uitkomt om je verwrongen wereldbeeld te bevestigen is D66, de in het artikel genoemde ‘aartsvijand’ van de CU (en dientengevolge volgens jouw gevolgtrekking ook van de linkse kerk), ineens zelf onderdeel van die linkse kerk.

 4. 6

  @5: Alles wat links is qua gedachtengoed van zijn gedachtengoed is voor zijn definitie links. Dus: Bijna alles is links voor hem.

 5. 7

  @1: Een NPO-woordvoerder zei vanochtend dat de plannen nog “volop in ontwikkeling” zijn en dat er nog niets vast ligt. Nu stelt de NPO dat “in principe” alles wat op NPO 1, 2 en 3 is uitgezonden ook in de toekomst minimaal een week gratis te bekijken is op NPO Start, zoals nu ook het geval is.

 6. 10

  @9: Die man zal nooit en te nimmer meer naar Rusland kunnen, zelfs de oppositie in Rusland pruimt deze man niet en ziet hem als landverrader.
  Dus zelfs al is Putin vervangen door de oppositie dan nog zal hij altijd over zijn schouder moeten kijken

 7. 12

  @11: In tegenstelling tot wat iedereen denkt is Navalny alles behalve een fris persoon.
  Navalny is nog veel nationalistischer als Putin en was dus ook niet bepaald blij met de opmerking van Babchenko over dat neergestorte koor.

  Navalny has a background in the liberal party Yabloko, but has also been very active in far-right politics. He participated regularly in the annual ultranationalist “Russian March” in Moscow, and has made a series of racist statements about Muslims and people from the Caucasus and former Soviet Republics in Central Asia. Even worse, he expressed support for the 2013 Biryulyovo race riots, in which Russian skinheads attacked immigrants in a Moscow district.

  https://www.jacobinmag.com/2017/07/alexey-navalny-putin-opposition-movement-trump

 8. 13

  @12: Hmm, dus ergens in een extreem-rechtse oppositie-partij lopen mensen rond die immigranten aangevallen hebben.
  OK, ik ben overtuigd dat er in de oppositie iemand is met een moordplan voor iemand.

  @10: Kunt u aannemelijk maken dat Babtsjenko gevaar zou lopen als de oppositie in Rusland aan de macht komt?
  Dat Navalny een nationalist is, hoeft niet te betekenen dat hij tegenstanders vermoorden wil.

  (aanvulling: Nog belangrijker is, dat als de huidige oppositie aan de macht komt, dat waarschijnlijk een coalitie zal zijn waarin Navalny’s macht beperkt is.)

 9. 15

  @13: navalny is extreem rechts en die hebben babchenko ook in de ban gedaan en navalny wil president worden en zal dan net zoveel macht hebben als Putin nu heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren