1. 3

  Hebben al de parlementariërs, of de relevante voormannen op dit onderwerp, de kleine lettertjes wel gelezen? Zomaar achteloos verwaarlozen ze de belangen van het Nederlands volk.

  Pieter Omtzigt ‏@PieterOmtzigt 35 min.35 minuten geleden

  Kamer kreeg tekst nieuwe EU pensioenwet (100 pag). Pas gisteravond.
  Door VVD, PvdA, D66, GroenLinks stemmen we binnen een dag ermee in

 2. 6

  @5: Is het nieuws? Ik lees anders toch dat de SGP gewoon bij haar theocratische standpunten blijft: De SGP „geeft de intentie niet op dat het ons gaat om een samenleving die is ingericht overeenkomstig de maatstaf die God in Zijn Woord bepaalt”

 3. 11

  Op dit moment lijkt er een race gaande tussen twee manieren van menselijke zelfvernietiging: klimaatverandering of een nucleaire holocaust in WO3 … en ze gaan ook nog eens goed hand-in-hand.

  Niettemin, als we haast maken met klimaatverandering (de optie die te verkiezen is), bestaat er een kans dat staten gaan inzien dat klimaatopwarming een serieuze bedreiging voor de internationale orde is, die het voortbestaan van die staten in hun huidige vorm in gevaar brengt. Een krachtig incentief, om niet te zeggen noodzaak, voor internationale samenwerking — met als mogelijk bijgevolg een duurzame vrede, en de voorkoming van een nucleaire holocaust.

  Dus pak vooral de auto als je nog boodschappen moet doen.

  /theleftwingcaseforklimaatopwarming

 4. 13

  @12.

  Het verbaast niemand dat jij graag leest wat je wilt lezen.

  Heb je de reactie van ene Ko gelezen, die schrijft over selectief plakken en knippen, en die komt met een veel meer onderbouwde bijdrage. Heel het artikel deugt dus van geen kant.

 5. 14

  @13: wat het ook wordt, het zijn allemaal lapmiddelen. Het lost problemen een beetje op. Wie weet hoeveel rottigheid er nog in het bankensysteem zit, laat ze daar eens open in zijn. Waarschijnlijk zit het meeste in Zuid Europa maar ook voor de Duitse banken zou ik mijn hand niet in het vuur durven steken. Ik kan het niet anders zien dan dat er vooral geld naar het Zuiden zal blijven gaan.

 6. 16

  @14: “Waarschijnlijk zit het meeste in Zuid Europa maar ook voor de Duitse banken zou ik mijn hand niet in het vuur durven steken.'”
  Ik zou me meer zorgen maken om opgeblazen banken in het VK en ook Nederland, die met de Brexit in de knoei zijn gekomen. In Londen zit een enorme financiële bubbel die wel eens heel goed deze stoot niet aan zou kunnen.

 7. 17

  @16: het gaat inderdaad om het totale beeld. Staatsschuld heb je altijd last van en kun je vrij weinig aan doen. Private schuld zoals de hypotheken in Nederland kun je aanpakken en dat gebeurd ook. Dan heb je nog factoren als werkloosheid, begrotingstekort en belastingmoraal om te kijken hoe makkelijk een land uit de shit kan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren