1. 1

  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/12/27/godfather-van-anti-islam-in-vs-steunpilaar-pvv-5937063-a1538592
  “De accountant heeft het gecontroleerd en het klopt.” De nieuwe elite lapt de wet weer eens aan zijn laars en komt er mee weg. Daarbij komt nog dat de partij het geld doorsluist aan haar enige lid zodat die er zijn advocaat mee kan betalen. Dat zou als belast loon moeten worden gezien. Anders zouden giften van schenkers uit Nederland niet langer aftrekbaar moeten zijn.

 2. 3

  @1: De reactie van ministerie is ook apart: Het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat boetes kan opleggen wanneer partijen zich niet aan de transparantiewet houden, kan het verschil niet verklaren. Maar het ministerie blijkt er ook niet in geïnteresseerd. „Wij weten het niet en hoeven dat ook niet te weten. De accountant heeft het gecontroleerd en het klopt”, reageert het ministerie schritelijk.
  Alsof accountants niet vaker opzettelijk de boel belazerd hebben….

 3. 4

  @1: & @3:
  Met wat secuur onderzoek, zal er vast nog meer “flessentrekkerij” van blonde Geertje aan het licht komen.
  N.B.
  Het wordt dus hoog tijd dat hij een eigen bijdrage levert voor zijn beveiliging.
  ;-)

  @2:
  Dat geld kan m.i. veel beter besteed worden aan bijv. de minimumlijders en de voedselbank.

 4. 5

  @4: Neen. De beveiliging van de persoon GW behoort tot de inspanningsverplichtingen van de staat. Eigen bijdragen passen daar niet bij. Zelfs als je zou vinden dat hij bedreigingen uitlokt – iets wat ik niet onderschrijf – maakt hij wat mij betreft aanspraak op ‘gratis’ persoonsbeveiliging van staatswege.

 5. 7

  @4: Misselijkmakende reactie en eens met Emile. Ik zal nooit begrijpen dat iemand een ander zo kan haten puur vanwege diens mening dat hij die ander dood wenst. Het lijkt alsof men zich moreel en intellectueel zo verheven voelt boven de andersdenkende dat die andersdenkende wordt gereduceerd tot nog minder dan een dier die daarom mag worden doodgetrapt. Maar zo’n onverdraagzaam, links figuur in mijn omgeving heeft me wel eens ontboezemd dat hij juist heel onzeker is en daarom zo arrogant en minachtend doet. Voorwaar, voer voor psychologen (maar prettig is het bepaald niet)…

 6. 9

  @8: Ook al heb ik het al vaak gehoord op linkse forums, ik blijf het misselijkmakend vinden om te willen dat de beveiliging van Wilders wordt opgeheven zodat Wilders kan worden vermoord. Wie bedreigd wordt, verdient te worden beschermd door de Nederlandse Staat. Dat geldt wat mij betreft voor alle mensen, links, rechts, crimineel of whatever.

 7. 10

  @9:
  Wie had het over opheffen:
  Ik had het gekscherend over een eigen bijdrage, i.v.m. zijn clandestiene geldstroom.
  Je sleept er als gewoonlijk weer van alles bij.
  Dat jij bepaalde dingen hoort, die geschreven zijn, op linkse forums en dat associeert met wat ik schrijf, getuigt van een warrige geest.

 8. 11

  @9: Het doel dat GW kan worden vermoord lees ik ook bij Henk niet. Hij heeft het ook niet over het opheffen van de beveiliging maar over een eigen bijdrage. Verder vind ik je ook wat kort door de bocht. Hoewel ik niet bedreigd word verdien ook ik het immers te worden beschermd.

 9. 16

  Onze nationale bangmaker Wilders wil een debat in het kerstreces, alle kamerleden dus terug komen plus premier, vanwege de Berlijn-terrorist die over Nederlands grondgebied is gereisd. De grenzen zijn zo lek als een mandje. …

 10. 17

  @16: Ja, vind ik ook een suffe actie van Wilders. Tuurlijk kon de terrorist vanuit Duitsland half Europa doorreizen want we hebben nu eenmaal open grenzen in de EU… duh! Het punt van Wilders is uiteraard dat die binnengrenzen dicht moeten, maar wat maakt het uit of de terrorist in Duitsland of in Italië wordt doodgeschoten? Wat mij betreft mogen de binnengrenzen dan ook open blijven.

  Wel heeft de PVV een punt dat de buitengrenzen dicht moeten voor mensen uit moslimlanden. Want dan was de terrorist uberhaupt niet op de kerstmarkt in Berlijn gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren