1. 3

  @2

  Laatst zei Trump een keer ‘goedemorgen’ tegen de aanwezigen. Het bleek ook ochtend te zijn! Dus hij zegt heus wel iets wat waar is.

 2. 7

  @6: Plus dat ze waarschijnlijk strafbaar was en dat ze ook nog eens een fikse schadeclaim van de luchtvaartmaatschappij tegemoet kan gaan zien.

  Despite the young woman’s claims that she had done nothing wrong, Swedish authorities see the matter differently. Police pointed out that passengers who refuse to obey a pilot’s orders while on board a plane can face fines or up to six months in jail.

  https://www.dw.com/en/swedish-student-faces-consequences-of-plane-deportee-protest/a-44813432

 3. 12

  @11: Het schijnt ZELFmoord te zijn geweest volgens de politie.

  Hun kunst stelt geen fuck voor en ze worden alleen herinnert vanwege hun tieten.

 4. 13

  @12: [ Het schijnt ZELFmoord te zijn geweest volgens de politie.]
  Oh, maar dan mag ze van jou wel dood op haar 31e?

  [ Hun kunst stelt geen fuck voor en ze worden alleen herinnert vanwege hun tieten.] is de mening van Bolke. Dus dan mag ze van jou wel dood op haar 31e?

 5. 14

  @13: Als iemand er zelf voor kiest om dood te gaan op haar 31ste dan heb ik daar geen moeite mee, eigen keuze, hebben jij en ik geen zak mee te maken.

  is de mening van Bolke

  Is gewoon de keiharde realiteit, ga de straat maar eens op en vraag naar Femen, als mensen al weten wie het zijn dan is de kans 99,9% dat men direct tieten zegt.
  Dat is een gevolg als je op die manier protesteert, nogmaals, als deze vrouwen gewoon met een spandoekje hadden gestaan dan had jij nu ook niet geweten wie het waren want ze kwamen alleen in het nieuws vanwege hun tieten, niet vanwege hun boodschap.

 6. 16

  @14: Mijn ervaring met tieten is dat ze door de draagster doorgaans als erg persoonlijk worden beschouwd en zelfs culturen die erdoor geobsedeerd zijn, kunnen niet met blote exemplaren omgaan, en al helemaal niet wanneer ze worden gebruikt waarvoor ze gemaakt zijn.
  In zo’n context is het wel frappant dat bij het zien van een halfnaakte, met leuzen beschilderde en krijsende Femenactiviste menigeen -waaronder Bolke- zich niet afvraagt of er misschien wat meer aan de hand is, maar zich blind staart op die tieten.

  Nou kan ik een fraai stel zeker waarderen, sommige werken dusdanig ontspannend dat ik mijn oog er graag wat langer op laat rusten, maar wel alles op z’n tied.

  De zaken liggen intussen wel zo dat elke voortijdige dood van om het even wie die in Rusland het gezag tart bij voorbaat verdacht is.

 7. 19

  @17: Мой русский плохой. Ik weet wel dat ze zeer fel tegen het patriarchaat van staat en kerk ageren. En dat die ouwe mannetjes die dat representeren elke keer weer happen. Er niet mee kunnen omgaan en dan maar gaan slaan. En zo het gelijk van die meiden bewijzen.

 8. 20

  @15:
  Mooi!
  Waarschijnlijk al dan niet vloeibaar water op mars.
  Aardig en interessant om te weten, maar wat hebben we er aan.

  Het geld wat aan die plaatjes is besteed zou m.i. beter van nut zijn geweest, indien het was uitgegeven aan de waterhuishouding op aarde.

 9. 21

  @20

  Hoor ik hier de echo van de mensen , welke in de jaren 60 zich af vroegen wat de mens in de ruimte heeft te zoeken? Dat we nu een halve eeuw later navigeren dankzij ruimtevaart, en ja, dat zelfs een boer zijn aardappels tot op de centimeter terug kan vinden dankzij ruimtevaart, dát hadden die critici uit de jaren 60 natuurlijk niet kunnen bedenken.

  Het gerucht gaat zelfs dat de mens die het wiel uit vond werd uitgelachen door zijn stamgenoten. Wat hebben we daar nou weer aan? Waarom rollen als je ook kan lopen? De Inca’s bleven maar volhouden in hun halsstarrigheid om het wiel niet uit te vinden! (Je hoort dan ook niet veel meer over ze)

 10. 22

  “Make America great again” en dan je rotzooi zelf in China bestellen. Alleen Donald Trump kan daar mee wegkomen:

  https://www.theguardian.com/world/2018/jul/25/trump-china-trade-war-tariffs-reelection-flags

  @12 Ja al die Putin critici in Rusland (of Londen) “springen ook altijd spontaan van het balkon”, of ze leiden aan en geheimzinnige dodelijke ziekte:

  https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/03/23/here-are-ten-critics-of-vladimir-putin-who-died-violently-or-in-suspicious-ways/?utm_term=.829f4cce5bf1

  https://edition.cnn.com/2017/03/24/europe/dead-russians/index.html

 11. 24

  @20:

  Mooi!
  Waarschijnlijk al dan niet vloeibaar water op mars.
  Aardig en interessant om te weten, maar wat hebben we er aan.

  Het geld wat aan die plaatjes is besteed zou m.i. beter van nut zijn geweest, indien het was uitgegeven aan de waterhuishouding op aarde.

  Had jij jouw platenverzameling, concertkaartjes, schilderijen, zijden stropdassen en andere rommel al verkocht en de opbrengst aan nuttigere zaken besteed, zoals microkredieten voor boerencooperaties iin Zuid-Amerika?

 12. 31

  @24:
  Ik geef geen ene malle moer om kleding en overtollig spul gaat naar de kringloop.
  Mijn donaties en investeringen zijn privézaken, maar ik kan je wel verklappen dat er niets naar religieuze instellingen gaat.

  @29:
  Dank voor je analytische bijdrage.

  Maar goed wat kan men verwachten van een analist, die nodig een psychoanalyse behoeft.
  :-)

 13. 32

  @27: ik mocht van jou geen leuzen van Femen googlen.
  Maar dat ene Russische zinnetje dat ik nog ken “ja nje gavarjoe pa russki” bracht me op dat roestige Russisch. Want veel meer dan een blauwe en een gele borst staat me van Femen niet bij.
  Eigen tieten eerst, zullen we maar zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren