SG-café woensdag 24-06-2020

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van woensdag 24-06-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (6)

#1 Le Redoutable

Zogenaamde racistische strop blijkt gewoon een touwtje om de garagedeur te openen:

https://nos.nl/artikel/2338306-fbi-staakt-onderzoek-naar-bedreiging-nascar-coureur-strop-was-geen-strop.html

De mensen maken elkaar zo gek dat ze nu echt spoken gaan zien. Tijd dat de leiders gaan oproepen weer normaal te gaan doen.

#2 beugwant

@1: Het kan door kwaadwillenden ook als anti-achondroïsme worden uitgelegd, maar mijn garage wordt geregeld bezocht door een kaolmenke, dat telkens allerlei spullen op een andere plek neerlegt dan waar ik ze heb achtergelaten. Vooral gereedschap. Wellicht komen die ook in Alabama voor.

#3 Henk van S tot S

Zoon Trump door de bocht:
Hierna wordt beelden slopen pas echt leuk.
;-)

#4 Bismarck

Vandaag was toch iets met een persco over versoepeling van maatregelen? Wel een beetje slechte timing om dan op je coronadashboard een R van boven de 1 te vertonen.

#5 Hans Verbeek

@4: R is een berekende variabele, geen gemeten parameter.
De metingen, die laten zien dat er steeds minder mensen ziek worden en overlijden door COVID-19, zijn waarschijnlijk de aanleiding om de maatregelen te versoepelen.

#6 Cerridwen

@4: Als je het dashboard uitklapt, zie je dat R nogal fluctueert, en dat die 1 bovenop de top zit, en dat over de langere termijn de epidemie nog steeds afneemt.

Ook zie je dat de onzekerheid rond de R steeds groter wordt, en dat de R dus een minder bruikbaar instrument is bij lage aantallen ziekenhuisopnamen, zoals nu. Dat snapt de overheid/RIVM ook, dus staan er op het dashboard meer indicatoren.

En volgens mij snap jij dat ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*