1. 4

  @2: Mijn gedachte ook, maar andersdenkenden zullen er wel van maken: de verontruste burger heeft zijn gelijk gehaald middels zijn democratisch demonstratie recht…..

 2. 6

  @4: Kun je er van proberen te maken, maar het is geen democratisch recht om tijdens zo’n demonstratie een vergadering van een democratisch gekozen gemeenteraad die bezig is democratisch tot beslissingen te komen ondemocratisch met geweld te beëindigen (noch is het democratisch om vooraf gemeenteraadsleden te bedreigen in een poging hun stemgedrag te beïnvloeden). Dit is echt te krom om recht te lullen.

 3. 7

  @6: Wel nee joh, das gewoon je recht halen als bezorgde burger, jij bent gewoon een beetje een gutmensch die verongelijkt is dat er es geen gelukszoekers worden opgenomen ergens. De politiek moet gewoon luisteren naar de burger en anders is het dus gewoon de schuld van de politiek als er rellen zijn. Vraag maar aan GS.

 4. 11

  @10.

  Over het algemeen doen ze dat wel, er zijn talloze gespecialiseerde miljardairs die uitzuigen tot hun beroep hebben gemaakt.

  Zoals laatst die gozer met die medicijnen, die maak je ontzettend duur, en dan zeggen dat het voor de investeerders is, zodat er weer onderzoek naar nieuwe medicijnen kan komen.

 5. 12

  @11: Klopt, maar dat wil niet zeggen dat ze het allemaal doen, sterker nog, het bulk van dat soort fondsen doen dat helemaal niet, maar ja die komen praktisch nooit in het nieuws.

 6. 13

  @1
  Ik denk dat durfkapitalisten het liever hadden doorverkocht als een goedlopenden tent dan met 47 miljoen verlies. Het weer was het ook niet, de formule was gewoon op en versleten er kwam geen hond meer naar de V&D en dan valt eens het doek. Dat staat ook gewoon in het artikel trouwens, misschien voortaan eerst zelf lezen voordat je ergens aan refereert?

 7. 17

  @16.

  De ‘meerderheid’ naar Duitsland en Zweden, het artikel beter lezen.

  Stel nu dat er niet zoveel Nederlanders in het buitenland werken als expats, dan zouden de mensen het daar zelf kunnen verdienen en in eigen land kunnen uitgeven, hoeven ze hier geen werk te zoeken.

  Of nee, de migranten hierheen die willen allemaal op de bank zitten en handje ophouden, dat is de algemene opvatting van lui die op dezelfde manier zo praten als over de bijstandsgerechtigden.

 8. 19

  @16 Ik ga persoonlijk altijd voor mijn eerste keus, en als dat niet lukt de tweede. Dit doe ik in alles wat ik doe, zeker bij besluiten waar mijn toekomst vanaf hangt. maar ik ben dan ook maar een mens…

  Blijkbaar is er naast de homo economicus tegenwoordig tevens een even ondoordacht concept als de homo vluchtelingus, voor wie het een worst zal wezen waar zijn kinderen opgroeien zodra het gevaar van vatbommen is geweken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren