1. 2

  @1: Kan nog wel even duren. Naast de risico’s van het gebruik van levende virussen als medicijn lijkt het erop dat het ook nog eens een enorm patentenwespennest is. Ideaal dus voor marktwerking.

 2. 3

  @2:
  In Georgië kan men al voor veel standaard gevallen gewoon naar de apotheek.
  Hoe de ontwikkeling van nieuwe faag werkt kan men o.a. in de uitzending zien.
  Niks patenten voor de markt.
  Uitvoering in de laboratoria van de academische ziekenhuizen de lijkt me bijvoorbeeld zeer wel mogelijk.
  Maar dat moet men in dit “marktwerkingsland” *) wel willen.
  Hier nog een aardig Wikipedia-artikel over deze materie.

  *) offtopic: Schippers komt niet meer terug.
  Zal wel bij de medicijnmaffia gaan werken ;-)

 3. 6

  @5: Ik weet het niet, als je bepaalde regio’s vergelijkt met een alcoholistische hoerenloper die het handje ophoudt, kom je best wel racistisch, xenofoob en seksistisch over. Het is overigens wel weer symptomatisch voor de VVD-isering van de PvdA. Met zo iemand als boegbeeld heb je geen vijanden nodig.

  Overigens is het belangrijkste nieuws hieraan dat Zuid-Europa de afgelopen jaren heeft liggen slapen, want hoewel hij nog niet eerder zulke grove taal bezigde, komt dit redelijk neer op de retoriek die Dijsselbloem al jaren toetert.

 4. 7

  @3: ik was wel verbaasd dat minister Schippers vertrekt.

  Ik dacht ze haar missie nog niet volbracht had, want er zit nog steeds accijns op tabak.

 5. 10

  Daar hebben hotemetoten de laatste jaren vaker last van. Zelf de actie uitvoeren door iemand te beledigen of anderszins een trap te geven en het dan spijtig vinden dat de ander daar wat van meekrijgt. Hou dan je poten thuis.

  in ander nieuws: Het is bal bij de Britten: aanslag bij /op Westminster, in elk geval al één dode.

  En als de in Engeland gestationeerde vliegmijen na de Brexit niet ‘continentaliseren’, dreigt verlies van lijnen.

 6. 11

  @6:

  Hij beschuldigd ze van het goede leven. Drank en vrouwen, dat kost geld. Dat is niet voor losers, zou Trump zeggen. Laat ze eerst eens naar hun stand leven voordat we geld praten.
  Het is dus niet al dat isme gezeur, maar hiërarchie dingetje. En niemand houdt ervan op zn plek te worden gezet. Dus schreeuwen ze moord en brand. Doel: een draghi als eurovoorzitter.

 7. 12

  @11: Goedgeteld heb je met je reacties van gisteren en vandaag inmiddels 1 A4-tje gevuld. Dat moet voldoende zijn. Emoties voor de massa; rationaliteit voor een kleine groep insiders. Sleutel voor je ‘succes’.

 8. 14

  @13: Do not turn tables. Je verwijt anderen geen kennis te hebben over de bedoelingen van Baudet (omdat jij zijn boeken gelezen heb en anderen niet; een autoriteitsdrogreden, maar goed) om daar verder niet, in een nutshell desnoods, over uit te wijden. Voor mij over tientallen boeken nooit een probleem geweest. Just stand and deliver. Geen gedraai en excuses meer.

 9. 15

  @14:

  Man waar heb je t over? Waarschijnlijk denk je ‘beet’ te hebben ofzo, maar wat is je obsessie met mij en Baudet? In elk topic begin je erover. Wat wil je weten? En waarom moet ik dat aan jou leveren? En als je graag over Baudet met mij wilt praten, waar wil je het precies over hebben? Welk boek of artikel wil je bespreken? Ik vind t prima hoor. De enige voorwaarde die ik stel is dat je t zelf ook gelezen hebt. Lijkt me logisch.
  Vragen, vragen. … En als laatste vraag: kan t allemaal wat vriendelijker? Je komt tamelijk agressief en stalkerig over op mij.

 10. 18

  Longread. Hongaarse ex-spion over Russische mediamanipulatie:
  ‘Russia plays a part in aggravating the migration crisis and especially in using it for propaganda and gaining influence. When it comes to the events in Cologne or other sexual offences they are active in emphasising that the German or Western authorities and the media are attempting to cover up these crimes.’
  http://index.hu/belfold/2017/03/21/hungarian_secret_agent_reveals_how_serious_the_russian_threat_is/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren