SG-café woensdag 21-03-2018

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van woensdag 21-03-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (17)

#1 gbh

The Southern Poverty Law Center capituleert voor roodbruine as:

http://countervortex.org/node/15876

#2 Henk van S tot S
#3 Arjan Fernhout

“En waar is dit dan voor, Ans?”
“Of je vóór of tegen het referendum ben, Hans, tsjéé.”
“Referendum, referendum, flauwekul.”

#5 gbh

Jeremy Corbyn is cynically cherry-picking information in the Sergei Skripal case to further his own beliefs

Facts, backed up by experts and statistics, have to queue up behind prejudice, conspiracy theory and distortion. In our new post-truth world, things that are believed matter more than facts. And this does not only apply in the controversy over Cambridge Analytica and Facebook, but in Jeremy Corbyn’s response to the poisoning of Sergei and Yulia Skripal.

https://www.independent.co.uk/voices/jeremy-corbyn-russia-skripal-poisoning-putin-iraq-war-further-beliefs-a8265166.html

#6 Bismarck
#7 gbh

@6: Zou fijn zijn als The Guardian eens net zo kritisch zou schrijven over Corbyn, het stuk van @4 is puur guilt by association. Jammer dat wat ooit een kwaliteitskrant was zich zo laat lenen voor partij politiek.

Putin’s relationship with Germany’s ex-leader has created a new word for corruption

https://qz.com/1232384/putins-relationship-with-germanys-ex-leader-has-created-a-new-word-for-corruption/

Lobbyen, partij donaties en politieke beslissingen waar men later persoonlijk profijt van heeft zouden verboden moeten worden.

#8 su

@7

guilt by association

Dat is anders genoeg voor jou over het algemeen.. Maar ik zou het eerder guilt by involvement noemen.

Maar het is goed om te zien hoe je je Tory vriendjes weer een hand boven het hoofd houdt. Zo kennen we je.

#9 gbh

@8: Is je gifbeker nog niet leeg?

Jij grossiert in guilt by association.

#10 Bolke

@7: er lopen ruim 35.000 lobbyisten rond in Brussel.

#11 frankw

@9 Hier McCarthy, ouwe linkse rakker. Vandaag: Boris Johnson vergelijkt het WK voetbal van Putin met de Olympische Spelen van Hitler in Berlijn. Het is dezelfde Boris Johnson die 160000 pond ving voor een partijtje tennis met Russen, voor de conservatieve kas. Het gaat omdezelfde conservatieven die de scholen, de bijstand, de ziektezorg en de ouderenzorg grondig om zeep hebben geholpen om de belastingen voor hun toch al ontwijkende vriendjes verder te verlagen. Het om zeep helpen van elke vorm van solidariteit binnen een staat en het met hulp van massale leugens en desinformatie ook zo te houden die conservatieven.

Maar ouwe linkse rakker, het is natuurlijk allemaal de schuld van Corbyn die de eeuwige antisemiet is in jouw ogen (althans ik tel vandaag al weer ettelijke posts van je hand). Moet je buitenlanders die in Engeland eens horen wat een hoop racistische bullshit is losgebarsten met de hele Brexit saga. Of komt dat omdat Corbyn Maduro niet veroordeelt? Of omdat hij (overigens jammerlijk) geen publiekelijke stelling voor de EU heeft willen nemen? Je zal vast wel weer een mooie sneer naar Corbyn kunnen geven. Heb je niet last van een beetje Obsessie? Wees wel voorzichtig hoor, is niet zo goed voor je hart.

Kusjes, McCarthy.

#12 Spam

Heerlijk. WK voetbal met OS’36 vergelijken (op zich niet gek), maar dan wel gewoon je voetbalploeg erheen sturen. Blijkbaar zou Boris, met de kennis van nu, ook graag atleten naar Berlijn hebben gestuurd.

#13 Bismarck

@9: Leuk dat je probeert anderen gelijk aan jezelf te stellen, maar de grootgrossier in guilt by association ben je toch echt zelf, met name als het over Corbyn gaat.

#14 Arjan Fernhout

Het moeras (remember ‘draining the swamp’) wordt steeds groter. Bill Black (wiki vergeet zijn assistentie aan de overheid van IJsland om bankiers achter de tralies te krijgen) onderzoekt de rol van miljardair Robert Mercer, die in 2016 zorgde voor een ‘koerswijziging’ in de verkiezingscampagne van Trump:
Britain’s Channel 4 details the dirty tricks that Cambridge Analytica, the data-mining company owned by billionaire Robert Mercer, uses to sway elections around the world. If the story is true, it would mean the company is not only sleazy, but also blatantly criminal, says white-collar criminologist Bill Black

#15 Micowoco

Kouwe douche: na de linkse cadeautjes moet de schoorsteen ook roken.
https://www.theguardian.com/world/2018/mar/21/justin-trudeau-defends-canada-arms-sales-to-saudi-arabia

#16 Bismarck

@15: Er is iets met je chronologie mis:
“The C$15bn ($11.63bn) deal – struck by the previous Conservative government in 2014”

#17 gbh

@11:

Boris Johnson vergelijkt het WK voetbal van Putin met de Olympische Spelen van Hitler in Berlijn.

Daar heeft Boris toch wel een punt. Putin gebruikt dit om zijn dictatuur te versterken. Bij de sluiting van het laatste grote toernooi in Rusland viel Putin de Oekraïne binnen. Ik ben blij dat wij er niet bij zijn en er wordt door sommige landen gesproken over een mogelijke boycot.

Het is dezelfde Boris Johnson die 160000 pond ving voor een partijtje tennis met Russen, voor de conservatieve kas

Corbyn laat zich gebruiken voor antiwesterse propaganda op Putin’s RT. Verder vind ik dat elke donatie, lobby in de politiek verboden moet worden, politiek hoort ten dienste te staan van de burger die kiest.

Corbyn heeft veel gemeen met de roodbruine coalitie. Corbyn is de linkse Trump. De media strategie van Corbyn is gebaseerd op die van Trump (denk daar maar eens over na). Corbyn die geïnspireerd wordt door Venezuela waar een volk wordt uitgehongerd en onderdrukt. Corbyn als bedreiger van de vrije pers. Corbyn is weer terug de in tijd van het koude oorlog denken alleen de vijand is dit keer niet het Sovjet blok maar het vrije westen, de EU en de VS. Corbyn is een gevaar voor de democratie, vrijheid en mensenrechten die hij alleen beaamd als dat hem uitkomt waar hij de meest misdadige dictators steunt zolang ze maar anti westers zijn. Hoe rot, slecht en bedorven die Tory’s ook zijn het lot van de vrije wereld en het GB ligt helaas daar zelfs nog in betere handen.

Mccarthyisme is de godwin van het extreem linkse deel van de roodbruine coalitie en overgenomen door Corbyn samen met smear om op zijn Trumperiaans alle kritiek op de grote leider te smoren. Jij kwam daar mee wat ik deed was niets meer dan een spiegeltje.

Over mijn hart hoef jij je niet druk te maken, ben over het algemeen vrij relaxed en obsessief vind ik dat smaldeel waar elke kritiek op de grote leider verboten ist en daar off-topic op terug blijft komen. Ik hoop alleen maar wat mensen wakker te schudden.

Kusjes terug, ouwe linkse rakker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*