SG-café woensdag 20-03-2019

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van woensdag 20-03-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (3)

#1 Bismarck
#2 rongvk

@1 Het zal me benieuwen of het CDA en haar 12 fatsoenlijke zusterpartijen die dit initiatief namen hun conclusies trekken als de commissie het allemaal wel prima vindt straks. Ten koste van wat kun je op een gegeven moment nog de eenheid bewaren? Ik krijg er toch een beetje een kikker in de kookpot gevoel bij.

Over politiek falen gesproken, aan de andere kant van het kanaal zet May de MPs die voor haar voorstel moeten stemmen te kakken (insert your Bold Move Cotton meme here) waardoor de sfeer zo mogelijk nóg grimmiger is, en besluit Corbyn uit een vergadering weg te lopen omdat Chuka Umunna als vertegenwoordiger van een blok van 11 onafhankelijke MPs téchnisch gezien geen partijleider is… Want terwijl Westminster met nog maar een week op de teller implodeert is het echt tijd voor pedantisch gekloot… (op twitter vinden de Corbynistas het overigens allemaal prima).

Wil een echte leider nu opstaan? Kunnen we wellicht de Oranjes orde op zaken laten stellen? Glorious revolution part deux?

#3 Bismarck

@2: “Kunnen we wellicht de Oranjes orde op zaken laten stellen? Glorious revolution part deux?”
Aan de Oranjes hebben we Noord-Ierland mede te danken (je weet wel, de oorzaak van de hele crisis, die 10 DUP-leden waar May zich al een half jaar door laat gijzelen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*