1. 1

  Gewoon even een berichtje van een regelmatige bezoeker en onregelmatige reagent. De ratio (lezenswaardige, goed beargumenteerde en informerende reacties)/(trollendrollen) lijkt hier de laatste tijd behoorlijk te zijn gedaald. Mij ontneemt het in ieder geval de lust tot deelname aan discussies.

 2. 2

  @1: Heb je nog een paar discussiefora/websites met een verdraagbare ratio ‘redelijke argumentatie versus drogredenen en getrol’ in je bookmark-lijst die je hier kunt delen (dat handjevol overgebleven ons-soort-mensen-margelogs uit het Retecooltijdperk daargelaten)?

 3. 5

  @3

  Vertaald naar Nederland: wie betaald de rechtsbijstand van Wilders eigenlijk?

  Ervanuitgaand dat de toestand van Wilders ‘ongeneeslijk’ is, zullen wij, de belastingbetalers er voor op moeten draaien. Zie het als een verplichte ziektekostenpremie—de sterken die voor de zwakken (van geest) opkomen, a.h.w. Ik persoonlijk draag daar graag mijn steentje aan bij.

 4. 6

  Bizarre politiek in Amerika over de ruggen van tientallen miljoenen Amerikanen. Eerst een herziening van de ziektekostenverzekeringen door willen drukken waarmee 20 miljoen Amerikanen niet meer verzekerd zijn. Zonder parlementair debat, mind you. Als dat niet lukt vanwege infighting in je eigen partij dan ga je voor all out war door alleen maar de bestaande Obamacare af te schaffen. Scheelt dertig miljoen verzekerden. En als dat niet lukt dan saboteer je toch gewoon de huidige ziektekostenverzekering?

  Politiek vandalisme. Brullers op rechts hebben geen oplossingen, echt niet.

  https://www.nytimes.com/2017/07/18/us/politics/republicans-obamacare-repeal-now-replace-later.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=a-lede-package-region&region=top-news&WT.nav=top-news

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren