1. 1

  Mooie voorstellen. Alleen ze gaan weer vergaderen tot ze er bij neervallen. En het eventueel flink afgezwakt door de tweede kamer komt.

  Mijn voorstel is niet technisch, maar anders, hou de verkiezingen voor gemeenteraad niet vrijwel allemaal op dezelfde dag.

  Dat voorstel de verkiezingen in het weekend te houden is aardig, maar met CDA en ChristenUnie in regering.

  Meer ICT gebruiken spreekt voor zich. Maar om daar weer Amerikaanse toestanden bij te halen.

  Mensen met volmachten die onder druk zouden verkregen zijn. En daarom zou er gestopt mee moeten worden. Oké. Ook makkelijker voor leden stembureau bij registreren.

  https://www.volkskrant.nl/politiek/gemeenten-pleiten-voor-drastische-wijzigingen-in-verkiezingsproces~a4594078/

 2. 9

  As James Madison once said “war powers is the surest way to tyranny” and tyranny will prevail if people remain apathetic says Col. Larry Wilkerson
  https://www.youtube.com/watch?v=IATuvMzN26o&t=76s

  De wet op de inlichtingen en veiligheidsdiensten (sleepnetwet), die 1 mei 2018 in werking treed wordt in werkelijkheid al sinds 2015 toegepast. De wettelijke basis is daarvoor nu pas geregeld. In juli 2017 heeft de eerste kamer een dag voor het reces, zonder debat ook haar akkoord gegeven. Vervolgens is dat de aanleiding geweest voor een groep studenten om hier actie tegen te ondernemen en een referendum aan te vragen. Wat nu met de uitslag van het referendum gedaan wordt blijft de vraag.
  https://www.youtube.com/watch?v=WKqdCX4Y8xA

 3. 10

  @9 Wat nu met de uitslag van het referendum gedaan wordt blijft de vraag.

  nee hoor, is al lang bekend. Rutte heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd die tegemoet moeten komen aan de tegenstemmers.

  Niet dat aan de tegenstemmers gevraagd is tijdens het referendum wat hun bezwaren waren. Maar goed dat hoeft tie ook niet te doen, want met de sleepwet ingevoerd kan hij dat zelf teruglezen :D

  maar dat was het. Geen fundamentele wijzigingen, alleen wat herschrijven van bestaande zinnen op wazige manier zodat ze nog steeds multi interpretabel zijn

 4. 11

  @8: die link die je daar paste bevat niet de content die de link doet vermoeden. Op die hele pagina vind ik geen enkele verwijzing naar die uitspraak.

  die uitspraak is echter door Willem I reeds gedaan toen in het Westen de roep om meer democratie kwam. Democratie werd ingevoerd tezamen met de nationale banken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren