1. 6

  @5: ik vraag me alleen af waarom het VK het bewijs niet vrij wil geven, na het akkefietje met Iraq heb ik niet zoveel vertrouwen meer in het VK aangaande beschuldigingen aan het adres van andere landen.

 2. 7

  Ook vreemd is het feit dat men sporen van het gif bij de man thuis gevonden is, het schijnt binnen enkele seconden te werken dus hoe hebben ze dan 7 mijl kunnen afleggen naar het bankje.

  Ook blijkt de dochter in Moskou te wonen dus als het Kremlin hem wilde hebben dan hadden ze gewoon zijn dochter in de gevangenis hadden kunnen gooien om hem onder druk te zetten.

 3. 12

  @8: Ach ja, die ‘goede oude’ Volkskrant. Waarin ooit Tony Blair werd bejubeld (zelfs een Maarten van Rossem wist dat deze gewoon het beleid van Thatcher voortzette); adjunct-hoofdredacteur Arie Elshout e.a. die de inval in Irak bleven verdedigen; waarin elke scheet van Wilders breed werd uitgemeten, enz. enz.: UN Rapporteur: US Sanctions Cause Death in Venezuela

  Maar goed, van Chili, Allende, Nixon wist ik destijds alles en van Venezuela (nog) bijna niets. Wel weet ik dat er in de Bermuda-driehoek Volkskrant-Vara-PvdA veel rationaliteit verloren is gegaan wat mede heeft bijgedragen aan het dom rechtse Nederland van vandaag. Niet een sociaal liberaal Nederland dat o.a. Hans van Mierlo voor ogen had.

 4. 13

  @12

  Ik begrijp dat de bron niet deugt en de oorzaak is van het mislukte, socialistische experiment? Maar natuurlijk! Nu begrijp ik het, het socialisme van Venezuela is niet het goede socialisme. Feitelijk is het zo dat Chavez dom rechts was. En Maduro ook natuurlijk. Gelukkig hebben we in Europa iemand als Varoufakis. Dat is de goede socialist. Let maar op.

 5. 15

  @14:

  Novitsjok of “nieuwkomer” werd in de jaren 70 en 80 ontwikkeld door de Sovjet-Unie. Het werd in het Westen bekend door overlopers en door de publicatie van een artikel in de Russische media in 1992.

  Volgens experten is het meer dan vijf keer dodelijker dan VX. Ingeademd zou het product al tot de dood kunnen leiden in een halve tot twee minuten. In vaste vorm is de besmetting trager, maar kunnen de symptomen pas optreden na 18 uur.

  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/03/13/het-zenuwgas-novichok–wat-is-dat-/

 6. 16

  @13: Kan het wat inhoudelijker? Wat begrijp je? Ik stel slechts dat de bron onvolledig is. Bovendien heeft de bron het over vluchtelingen, niet over een arbeidersparadijs. Je zou kunnen proberen om je beter te laten informeren i.p.v. weg te zweven via je fantasieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren