SG-café woensdag 12-07-2017

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van woensdag 12-07-2017. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (26)

#1 Arduenn

A majority of Republicans and Republican-leaning independents (58%) now say that colleges and universities have a negative effect on the country, up from 45% last year. By contrast, most Democrats and Democratic leaners (72%) say colleges and universities have a positive effect

[img]http://assets.pewresearch.org/wp-content/uploads/sites/5/2017/07/10093953/PP_17.06.30_institutions_lede_party.png[/img]

http://www.people-press.org/2017/07/10/sharp-partisan-divisions-in-views-of-national-institutions/

#2 Louis

Onder toeziend oog van een GL corifee is een homosexuele zwarte mevrouw van de trap gegooid. Betekent dit de bekrachtiging van een monsterverbond tussen de conservatieve islam en GL? Tevens betrof het incident notabene een Airbnb-.

“in een GroenLinkse enclave wordt een woontoren verbouwd met 140 wooneenheden voor statushouders en asielzoekers. De hele bakfietskudde in paniek en verzet en hebben het al voor elkaar dat stadgenoot vorige week een plan ter inzage heeft afgegeven met nu 90 asielwoningen. Wat een hypocriete kutten, met de mond zo links, de grenzen open maar niet in de eigen achtertuin.
Deze schijnheilige veinzende GroenLinkse dame had die vrije kamer aan een asieleiser moeten geven en alleen daarom is ze al af. practice what you preach”
(Vrij naar ukuppes ofwel de gedachte van een plebejer.)

Schandalig toch?

#3 Le Redoutable

@2 Het blijkt gewoon maar weer eens dat er om elke scheet discriminatie wordt geroepen. Zeer waarschijnlijk had de betrokken groep de hele avond gefeest met drank en of drugs (niet ongebruikelijk voor toeristen in Amsterdam en ze hadden het zelf over een roes), daardoor overlast veroorzaakt en de boel in puinhoop achtergelaten. Na wat geduw en getrek is de betrokkene, waarschijnlijk nog half onder invloed, van de trap gevallen. Kan gebeuren, er vallen dagelijks mensen van de trap in dat soort huizen, de meeste buitenlanders zijn zo’n steile trap ook niet gewend.

Joop.nl en nog wat andere linkse prominenten begon zoals gebruikelijk gelijk discriminatie mee te gillen. Hopelijk gaan ze nu een keer nadenken voordat ze Henk en Ingrid c.q. alle witte mensen valselijk voor racist uitmaken. Zeker als de beschuldiging komt van dit soort activisten, die hun brood verdienen met het slachtoffer uit te hangen.

Heel dat Airbbn moeten ze trouwens gewoon afschaffen, laat het omgaan met gasten over aan professionals uit de horeca in speciaal daartoe uitgeruste panden, dan heb je een normale trap of een lift.

#4 Frank789

@3: “Zeer waarschijnlijk had de betrokken groep de hele avond gefeest met drank en of drugs”
Waar haal je dat vandaan? Ga jij vervolgens simpel op basis van jouw eigen “Zeer waarschijnlijk..” veroordelen zonder enig bewijs?

Mag ik dan ook zeggen “Zeer waarschijnlijk ben jij niet goed wijs?”

#5 Frank789

Interessant:

Twitter users who were blocked by Trump take him to court
The president is violating their First Amendment rights, they argue.

http://www.huffingtonpost.com/entry/trump-twitter-users-lawsuit_us_59652db0e4b005b0fdc944da?hd&ncid=inblnkushpmg00000009

#6 JANC

@2: Heb je een linkje?

#7 Arduenn

@2 @6: Wilde het net vragen, waar die link was. Waarschijnlijk komt dit van Alex Jones, maar je weet nooit natuurlijk. Voor alle veiligheid zal ik alvast stoppen met over vier jaar voortaan nog op Groen Links te stemmen. Ik stap over naar de SP, want die hebben voor zover ik weet nog geen homoseksuele negers van de trap geschopt.

@2: Méér méér van deze nieuwsberichten graag, want dan hoef ik niet meer helemaal naar de afhaalchinees te fietsen om dit belangrijke nieuws uit de Nieuwe Leesmap-Revu te halen.

#8 basszje

@7: Waarschijnlijk is dat bericht, gezien het taalgebruik gewoon van geenstijl of aanverwanten afgeplukt zonder verder enig bewijs. Iemand heeft daarna gedacht die linksmensen daar eens mee om de oren te slaan, dat zal ze leren!

Daarna worden er wat conclusies uit de onderbuik geslingerd, en voila meneer de reaguurder heeft een reactie en kan in zijn inteeltgroep als held worden binnengehaald. Chapeau.

@2 Vergeet je vandaag niet nog iemand door te wensen op Twitter?

#9 Louis

@6: Om jullie tere zieltjes niet te kwetsen laat ik de link naar GeenStijl schieten.
https://joop.vara.nl/nieuws/zwarte-vrouw-ernstig-mishandeld-door-airbnb-verhuurder-amsterdam

En de vrouw (een GL coryfee) in de link hieronder schijnt bovenaan de trap te hebben gestaan en nogal laconiek te hebben gereageerd.

http://www.telegraaf.nl/reportage/28618497/__Smijtrel___geen_racisme___.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter&apw_campaign=866d74d3b58072522206a43441010291

Discriminatiekaart wordt ook door de slachtoffers zelf getrokken in een interview wat er wel is maar ik nu ff niet kan terugvinden.

Maar niet om het één of ander, jullie leven toch niet onder een grot hoop ik?

#10 Louis

@8: Ik heb net iemand door gewenst naar betere tijden. Dat was overigens niet op Twitter, daar doe ik niet aan. Verder nog vragen? Ik heb toch tijd genoeg.

#11 Louis

@7:
” Méér méér van deze nieuwsberichten graag, want dan hoef ik niet meer helemaal naar de afhaalchinees te fietsen om dit belangrijke nieuws uit de Nieuwe Leesmap-Revu te halen.”

Be careful what you wish for.

#12 Arduenn

@11: Op m’n blote knieën, kaarsje aangestoken, handjes gevouwen, oogjes dicht: méér méér méér van dit soort nieuwsberichten, alstublieft meneer Louis, ik smeek het u.

#13 P.J. Cokema

Er blijft wel eens wat binnengekomen post liggen, zeker nu de redactie gedeeltelijk op vakantie is. Dat leveren we dan nu maar af hier in het café. In dit geval een artikel van Jos Hagelaars op One World: hoe een documentairemaker wetenschap verwart met kletspraat.

#14 JANC

@9: Je bedoelt zeker onder een steen leven?

Daarnaast, waar is die bron met asielzoekers in een groenlinksenclave?

#15 Henk de Waal

“Als we straks gaan onderhandelen over een toekomstige relatie, dan kan dat alleen met een land dat we kunnen vertrouwen, een land dat zekerheid geeft aan burgers en zijn rekeningen betaalt, was zijn boodschap.”

Aldus Barnier. Hier moest ik hard om lachen. Dit is dus de onderhandelaar van dezelfde instelling die een associatieverdrag met Oekraïne sloot en de Turkijedeal…..Het moet niet gekker worden.
Neehoor, deze man denkt een Griekenlandtje te kunnen flikken. Flink afstraffen en kleineren die Britten. Dat is zijn eigenlijke motto. Helaas voor hem.zijn Britten uit ander hout gesneden.

Dr. Jan Werst stelt daarbij het volgende: “Neem de Visegrad-landen die botweg iedere vluchteling blijven weigeren. Na de zomervakantie besluit het Hof van Justitie in Luxemburg of dat zomaar kan. Of neem het Franse aandringen op protectie, via minder goedkope Chinese invoer waar onder andere Nederland niet echt van gediend is. Of zie de goedkope arbeidskrachten uit Oost-Europa waar Frankrijk paal en perk aan gaat stellen.
De Poolse premier Beata Szydlo beschuldigt Macron van ‘vijandigheden’. De Britse leider David Cameron wilde vorig jaar ongeveer hetzelfde als Macron nu. Cameron werd de laan uit gestuurd. Macron komt er mee weg.”

Als men in Brussel nou iets minder vijandig was geweest naar de Britten toe…..was dit allemaal niet nodig geweest. Wellicht kan men alsnog aan Cameron’s eisen voldoen? Denk t niet. Te veel trotse mannetjes.

#16 Louis

@14: Onder een grot leven is nog net een tandje droever, vandaar.

De bron staat er onder vermeld.

#17 Spam

@15 Het VK wil iets meer dan een associatieverdrag à la Oekraïne. De Turkije-deal vind ik een gruwelijk onding, maar vanuit het oogpunt van de allofoben die de deal hebben gesloten lijkt het me een zeer mooi onderhandelingsresultaat. Voor een paar lullige centen worden al die vluchtelingen lekker uit het zicht in Turkije onsmenselijk behandeld.

#18 Frank789

@13: “Wetenschappers zijn op zoek naar de waarheid, naar een beter begrip van de wereld om ons heen. Wat ik Marijn Poels hoor zeggen is “het maakt mij niet uit wat waar is”; dat stuit mij als wetenschapper tegen de borst.”

Dat moet een journalist ook tegen de borst stuiten.
Maar NOS-baas Marcel Gelauf denkt er trouwens niet veel anders over en wenst de leugens van Trump geen leugens te noemen.

Als Marijn Poels de holocaust zou onderzoeken, laat hij dan ook ontkenners aan het woord?

#19 Arduenn

De berg met ‘nothing burgers’ wordt groter en groter.

https://www.wsj.com/article_email/russian-officials-overheard-discussing-trump-associates-before-campaign-began-1499890354-lMyQjAxMTI3MjE5MjExMzI0Wj/

[img]https://media3.giphy.com/media/WOvuL1zmfwPEk/giphy.gif[/img]

#20 JANC

@16: over dat met asielzoekers?

#21 Louis

@19: Niet bepaald iets wat Trump kan schaden. Hoogstens een paar medewerkers.Dus ik snap je ophef niet helemaal. Ik moet wel vermelden dat ik in de betreffende link geen artikel vond. Wel twee zinnen en de rest zwart.

#22 Louis

@20: Over de GroenLinkse enclave. Of bedoel je anders?

#23 LVCTOR ET EIACVLATO

@21

Niet bepaald iets wat Trump kan schaden. Hoogstens een paar medewerkers. Dus ik snap je ophef niet helemaal.

LOL

#24 Louis

@23: Oké, jij hebt lol. Ik ben nooit te beroerd om iemand een lach te bezorgen.

#25 Derk de Drenth

Ieder z’n mening, maar waarom zijn veel van die rechtsdragers zo ongelooflijk dom? Tuurlijk, je hebt ook dommerikken ter linkerzijde, maar op rechts lijken ze echt in grote getale de overmacht te hebben.

#26 JANC

@22:

“in een GroenLinkse enclave wordt een woontoren verbouwd met 140 wooneenheden voor statushouders en asielzoekers. De hele bakfietskudde in paniek en verzet en hebben het al voor elkaar dat stadgenoot vorige week een plan ter inzage heeft afgegeven met nu 90 asielwoningen. Wat een hypocriete kutten, met de mond zo links, de grenzen open maar niet in de eigen achtertuin.
Deze schijnheilige veinzende GroenLinkse dame had die vrije kamer aan een asieleiser moeten geven en alleen daarom is ze al af. practice what you preach”

waar komt dit vandaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*