1. 3

  @2: Het is maar de vraag of Trump de dienst uitmaakt.
  Het beleid m.b.t. Corona lijkt door ondergeschikten gemaakt te worden, of door lagere autoriteiten.
  En de tv-zenders zijn niet verplicht zijn persconferenties uit te zenden, en volgens mij waarschuwen zij ook dat hij onzin uitkraamt.

  Wij hebben geen Chinese maatregelen, en toch lukt het ons te zorgen dat mensen niet in de trein roken enz.

 2. 8

  @7: Bernie was al kansloos of hij moest Florida nog zien te winnen maar na uitspraken ten faveure van Castro was hij ook daar kansloos.

  Enigste wat Bernie nog kon bereiken was een hoop corona infecties bij de volgende stemronden en dat wou hij niet op zijn geweten hebben.

 3. 13

  @5: Hoop fake foto’s

  Simpel, om de maan op de foto even groot als een object van 1 meter te laten lijken dien je dus 100 meter van dat object af te staan.

  Dus als je een mens van 2 meter net zo groot als de maan wil hebben dan moet je dus al 200 meter weg staan, kan je na gaan hoe ver je van die gebouwen moet staan wil je die net zo groot als die gebouwen / brug wilt krijgen, dan heb je bijkans een 5000 mm zoom nodig.

 4. 14

  @12: Yeb maar dat was Bernie ook.

  Voordeel is dat Biden’s verwachte running mate Kamala Harris hem naar alle waarschijnlijkheid overleefd en dan de eerste vrouwelijke zwarte president kan worden.

 5. 15

  @13:
  Die zitten er zeker bij:

  Persoonlijk vond ik dat shot van die kerk is Asperen met dat kruis in de maan erg geslaagd.

  N.B.
  Nep afbeeldingen kunnen best mooi zijn.
  Een Picasso schilderij wijkt ook nogal af v.d. werkelijkheid. :-)

 6. 19

  @18: dat is de zon, dat is wat anders dan de maan fotografie en zoals je al ziet is de voorgrond op die afstand een stuk minder scherp dan bij de maan foto’s omdat bij 300+ mm de lucht een factor wordt in scherpte van foto’s.

  Het kan echt niet dat die maan bijna net zo groot is als die brug, dan mag je wel 5km weg staan en dan krijg jij die brug echt niet zo scherp (nog buiten het feit dat je dan 5000mm nodig hebt)

 7. 21

  @19: Ja de zon geeft warmte af waardoor lucht gaat trillen en de foto onscherp wordt met de good old maan heb je dat niet. Verder heb ik semi professioneel spul waar je leuk mee kan spelen maar heb ik geen geld voor het echte hoogwaardige lichtgevoelige hoge resolutie spul. Heb ook nog ergens een foto van iemand die in de maan staat maar had geen zin om 30.000 foto’s door te spitten.

  Zeebrugge lag op het punt waar ik de foto nam zeker 27 kilometer verderop.

 8. 22

  @21: echt wel dat je last krijgt van atmosferische omstandigheden, ik merk echt wel als er veel stof of vocht in de lucht zit als ik met mijn 500mm 1.4tc speel ook snachts merk je dat.

  En zelfs al zou het mogelijk zou zijn dan kun je never nooit niet de belichtings combinatie voor elkaar krijgen omdat je niet voor de maan en de voorgrond tegelijk kunt belichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren