1. 4

  @3 Man, man, man… Vermeende leden van Labour. Weet je hoeveel dat er zijn? En wat hebben ze gedaan? Niet nader gespecificeerde ant-semitische uitlatingen in een Facebookgroep waar Corbyn ook ooit lid van was.

  Niets anders dan je gebruikelijke Corbyn smear. Omdat hij zelf geen anti-semiet is, probeer je gewoon om hem in verband te brengen met zoveel mogelijk andere anti-semieten. Desnoods anonieme personen op de sociale media.

  Vertel nu eens wat je agenda daarachter is. Dit neemt echt ziekelijke vormen aan.

 2. 5

  @4: niet alleen ziekelijke vormen, maar ook gewoon zielig. Sneu, treurig. Hoe je het ook wil noemen, gbh zou eens wat zinnigs met zijn leven moeten gaan doen.

 3. 6

  @4: Door Labour wordt nu naar 5 leden onderzoek gedaan, 100 anderen schijnen volgens berichten te zijn geïdentificeerd. Het was een afgesloten facebookgroep van die-hard antisemieten, holocaust ontkenners, blanke supremacisten en nog meer van dat soort moois.

  Van een politiek leider mag je natuurlijk echt niet verwachten dat deze enig idee heeft waar hij zich mee in laat.

  Maar verder is er natuurlijk niets aan de hand; Corbyn wist echt helemaal van niets en vlak voordat hij leider werd van Labour heeft hij zichzelf van de groep verwijderd.

  http://david-collier.com/wp-content/uploads/2018/03/180305_livereport_part1_FINAL.pdf

  http://david-collier.com/wp-content/uploads/2018/03/180305_livereport_part2_FINAL.pdf

  Mijn agenda is dat ik problemen heb met o.a. antisemieten en apologie voor bloedige dictators.

 4. 8

  @7 Mooie verzameling uitspraken van Mevr. Nanninga ook daar. En dat is geen vermeende aanhanger in een besloten Facebookgroep, maar een lijsttrekker en plein public. Wat vind je daarvan gbh?

 5. 11

  @10: Dacht dat @9 wel duidelijk was maar zal het nog een keer proberen in wat meer Jip en Janneke taal:

  Bij Nanninga weet je waar je aan toe bent, bij een antisemiet die als zogenaamd antizionist door het leven gaar niet, dat soort probeert alleen hun antisemitisme te verhullen (en zet daarmee ook de ware strijders voor de rechten van Palestijnen in een slecht daglicht).

  Duidelijk?

 6. 12

  Waarbij we natuurlijk moeten aannemen dat Corbyn de wolf in schaapskleren is. Niet dat gbh dat ooit aantoont. Iets met eigen huis op orde of zoiets.

 7. 13

  @9 Antisemitisme die je binnenshoofds houdt en waar je niet naar handelt lijkt me A) onmogelijk aan te tonen en B) volstrekt irrelevant.

  Ik wil best geloven dat je je druk maakt om de veiligheid van onze Joodse medemens en je bijdrage wil leveren om die te verdedigen. Maar om dan al je energie te steken in iemand die waarschijnlijk geen anti-semiet is en er nooit naar handelt …

 8. 14

  Antizionisten ontkennen vanwege het Joodse karakter van Israël het bestaansrecht van deze staat. Vrij logisch dat dit vrij snel onder antisemitisme valt. Met rechtvaardige kritiek op het beleid van Israël (volop mogelijk) heeft het weinig van doen.

 9. 15

  @14 Wat je etaleert als waarheid is slechts jouw eigen mening. Antizionisme keert zich tegen de koloniale karakter van zionisme. De meeste antizionisten zouden tevreden zijn met een tweestatenoplossing wat per definitie de bestaansrecht van Israël onderschrijft.

 10. 16

  Wel graag twee staten met in elk gelijke rechten voor alle inwoners, ongeacht hun religie. Ik heb het ook niet zo op de regimes in Iran en SA bijvoorbeeld.

 11. 17

  @13:

  Maar om dan al je energie te steken in iemand die waarschijnlijk geen anti-semiet is en er nooit naar handelt

  Je geeft het zelf al aan met A.

  Ik kan niet in zijn hoofd kijken maar de figuren om Corbyn heen worden te vaak in verband gebracht met antisemitisme. Dan ben je of een waardeloze leider met een gebrek aan inzicht of je speelt stiekem een spel. En “die iemand” wordt mogelijk president op 145 kilometer hier vandaan. Verder steek ik ook mijn energie ook in genoeg anderen maar alleen Corbyn blijft kennelijk bij een klein select groepje hangen.

  @16: Volkomen mee eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren