1. 4

  @3: vriendelijk vragen ja, als ze ballen hadden gehad dan hadden ze gewoon met sancties jegens de VS gedreigd.

  De EU zal straks gewoon aan de sancties van de VS voldoen

 2. 11

  De VS van Trump hebben een nieuwe achievement bereikt: Nazi Level 2 met het voldoen aan deze criteria:

  – Baby’s en kinderen bij ouders van asielzoekers wegrukken
  Door een tekort aan concentratiekampen duizenden kinderen in grote kooien stoppen
  – Heel hard en herhaaldelijk ‘fake news’ blijven roepen en elke dag een handvolnieuweschandalen bloot laten leggen zodat mensen hier ongevoelig voor worden

  Plaatje van kooien erbij: https://www.washingtonpost.com/resizer/J30l60zI2FedZPjS0Igcu3TFs9c=/1484×0/arc-anglerfish-washpost-prod-washpost.s3.amazonaws.com/public/NYURNXG3HMZUZBQEU6B6HUW73Q.jpg

  WaPo: https://www.washingtonpost.com/news/fact-checker/wp/2018/06/06/does-the-u-s-keep-immigrant-children-in-cages/ (open incognito wegens betaalmuur)

  San Antonio Current: https://www.sacurrent.com/the-daily/archives/2018/06/04/watch-as-a-texas-center-housing-immigrant-children-calls-the-cops-on-a-senator-who-asks-for-a-tour

  Interview met senator op ABC News: https://www.youtube.com/watch?v=M_-eFrzD7y4

 3. 13

  @12 – Het is de Republikeinse meerderheid in het Huis van Afgevaardigden die hiervoor mede verantwoordelijk moeten worden gehouden. Stuk voor stuk hadden ze deze waanzin 502 dagen geleden al moeten stoppen.

 4. 17

  Zei er iemand ooit eens dat alles nu zo ongeveer wel ontdekt was?

  Wetenschappers die werken met de nummer 2-deeltjesversneller in de wereld, het Fermilab, zijn een nieuw fundamenteel deeltje op het spoor. Naast de electron-neutrino, de muon-neutrino en tau-neutrino is er hoogstwaarschijnlijk nog een vierde: de steriele neutrino.

  En dan nu de nuance. Na data evalueren van vijftien jaar deeltjesversnellen is men nu gekomen tot een waarschijnlijkheid met een sigma van 4.8 (Sigma 5.0 is acceptabel voor een Nobelprijs). Nog even doormeten dus. (Arxiv = bovendien nog niet gepeer-reviewed.)

 5. 18

  @4: Gewoon een lading thee in de haven van Amsterdam dumpen en dan de oorlog verklaren!!!!!1111 En gaan barbecuen bij de ambassade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren