1. 2

  @1: NYT: “President Trump delivered a message of bipartisan unity on Tuesday night in his first address to Congress in the new era of divided government, but signaled that he will continue to wage war for the hard-line immigration policies that have polarized the capital and the nation.”

  Op inhoud polariserend dus.

  De NOS zegt zelf:
  “De grenskwestie was een hoofdthema van de State of the Union. Trump ging minutenlang in op de gevaren van grootschalige immigratie. Volgens hem leidt die tot criminaliteit en slechtere leefomstandigheden voor Amerikanen.”

  NYT
  https://www.nytimes.com/2019/02/05/us/politics/trump-state-of-the-union.html?action=click&module=Spotlight&pgtype=Homepage

  NOS:
  https://nos.nl/artikel/2270705-trump-wil-samenwerken-met-congres-maar-houdt-vast-aan-grensmuur.html

 2. 3

  Volgens onderzoek onder scholieren maakt de jeugd zich helemaal niet zo druk over het milieu als de media ons tot nu toe wilden doen geloven. Klimaat verandering is best interessant als zijn in het vliegtuig maar een gehaktbal voorgeschoteld krijgen.

  Migrantenkinderen zal het helemaal worst wezen, als het in het land van je ouders altijd 30 graden plus is begrip je al helemaal niet dat Nederlanders zich druk maken om mogelijk 0.0003 graden temperatuurstijging, los daarvan wil je ook naar je herkomstland kunnen blijven vliegen voor familie aangelegenheden.

  De klimaatspijbelaarsgroep morgen zal dan waarschijnlijk ook hoofdzakelijk bestaan uit Amsterdamse bakfiets kindertjes die het met de paplepel is ingegoten:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3116328/geen-zorgen-over-klimaat-bij-scholieren

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/scholieren-liggen-nu-ook-weer-niet-wakker-van-het-klimaat-leert-een-rondgang-in-overveen-en-haarlem~b7e56921/

 3. 4

  @3: die 0,0003 graad. Waar heb je die vandaan?
  Verder is het geen onderzoek, maar selectieve peiling. Mogen we ook in Hilversum peilen wat men denkt over gele hesjes?
  En bakfietskindertjes is één woord. Net als bakfietsterreur, bakfietszonde en bakfietsdrammer. Hé, die laatste…

 4. 7

  @3: “mogelijk 0.0003 graden temperatuurstijging”
  Gek is dat, we hebben het gewoon over meer dan een hele graad temperatuurstijging die in Nederland al heeft plaatsgevonden in de afgelopen halve eeuw.

  Overigens omschrijf je het probleem heel aardig. Migrantenkinderen hebben nu eenmaal al wat andere problemen aan het hoofd, zoals discriminatie bij hun sollicitatie, armoede en de dagelijkse dosis drek die ze over zich uitgegoten krijgen door het rechterdeel van Nederland. Je kunt je maar met zoveel problemen tegelijk bezighouden en dan valt een langzame verandering over langere tijd nu eenmaal minder op.

 5. 9

  @1: Verzoenend.

  Want toen Trump verklaarde: “America will never be a socialist country”, dacht heel de wereld: ‘Hoera, Amerika wordt binnenkort een socialistisch land!’ …

  Het zou het eerste socialistische land worden dat niet wordt gesaboteerd door de VS. Interessant experiment.

 6. 10

  Antisemitische complottheorieën bij de gele kanarie van Corbyn:

  https://www.thecanary.co/global/world-analysis/2019/02/05/the-venezuelan-coup-plotters-are-flying-israeli-flags-its-time-to-ask-why/

  waar vlaggen van elk land dat de democratie steunt werden getoond:

  https://twitter.com/ThomasVLinge/status/1091732610412355585

  https://twitter.com/ThomasVLinge/status/1091779896278507520

  Die van teleSUR wijkt zelfs zo af dat je jezelf kan afvragen of het niet een photoshop is.

 7. 15

  @13: Mijn punt is dat jij uit een artikel waar Corbyn niet genoemd wordt Corbyn erbij sleept. Alles wat jij over hem schrijft is negatief. Enkel jij plaatst telkens weer iets wat vaag met hem van doen heeft. Een obsessie.

 8. 16

  @15: Het gifzwarte PR blad van Corbyn waar Corbyn zich op geen enkele wijze van distantieert, sterker welke door hem wordt gepromoot. Obsessief zijn figuurtjes van wie je geen kritiek mag hebben op hun nieuwe führer.

 9. 18

  @16: En dan zelf hier Order-order.com promoten, het blog van ‘Guido Fawkes’/Paul Staines, de complotdenker die er alles aan doet om Corbyn als antisemiet af te schilderen en van wie 90% van al die flauwekulaantijgingen afkomstig zijn, terwijl hij zelf in de jaren tachtig als lid van de Tory-jugend nog banden zocht met de British National Party* – een openlijk nazistische partij.

  Dus als dit Corbyn — die géén officiële banden heeft met The Canary, en (schijnbaar) alleen een keer heeft gezegd dat hij het leest — al een antisemiet maakt … wat maakt het promoten van deze nazi jou dan?

  ____
  * Als lid van de FCS – destijds de jongerenorganisatie van de Tories, maar zo extreem dat Thatcher (!!) ze ontbond, deelden buttons uit met “Hang Nelson Mandela” bv., dat soort jongens – zocht hij persoonlijk en actief contact met de BNP voor anti-linkse samenwerking.

  Dus wat dit heerschap ook allemaal tegen Corbyn heeft, oprechte afschuw over of zorgen om antisemitisme zullen er niet bij zijn.

 10. 19

  @18: P.S. LOL. Zoek voor de grap eens op Google naar: order-order.com site:sargasso.nl

  Vrijwel ál die flauwekulaantijgingen over Corbyn waar GBH de afgelopen jaren mee is komen aanzetten komen ervandaan …

 11. 23

  @6: Oude-witte-mannen-op-campagne-krant

  Vergeet niet dat de meeste lezers van deze krant totaal niet geïnteresseerd zijn in politiek. Maar de Telegraaf slaagt er in verkiezingstijd altijd weer in een rechts thema zo te promoten dat de niet geïnformeerde lezer in het stemhokje uiteindelijk toch maar weer de VVD of het CDA aankruist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren