1. 1

  De sneeuwbedekking van het Noordelijk Halfrond was in december 2017 kleiner dan normaal.
  Toch is het momenteel extreem koud in het noordoosten van de VS. Er is een theorie dat uitgebreide sneeuwval in Siberië in oktober kan leiden tot een negatieve Arctische Oscillatie in januari.

  Dus… als de opwarming van het klimaat leidt tot meer sneeuwval in oktober, dan zijn extreem koude winters in de VS ook een indirect gevolg van de opwarming.
  Amerikanen, die vanwege de koude winters naar Florida verhuizen zijn dus eigenlijk klimaatvluchtelingen.

 2. 8

  @7: Of waterstof het juiste pad is, is maar de vraag. Maar het is in ieder geval duidelijk dat olie en zijn derivaten zo snel mogelijk als energiedragers moeten worden uitgeschakeld in de Nederlandse economie. Behalve omdat we nóg afhankelijker worden dan de Arabieren ook omdat olie verbranden gewoon enorm zonde is van deze belangrijke grondstof voor allerlei kunststoffen.

 3. 9

  Onze staatsomroep schiet weer eens uit de bocht:
  “De demonstraties waren vermoedelijk door de regering georganiseerd. Dat blijkt onder meer uit het feit dat ze op hetzelfde moment in meerdere steden tegelijk plaatsvonden.”

  Meldde de NOS dat de actie van Jenny Douwes (anti-anti-zwartepiet) vermoedelijk een actie was van de regering? We weten allemaal wat de VVD vindt van zwartepiet.
  Het zou net zo gekleurd speculatief zijn!

  Ik zeg: #fakenews

  https://nos.nl/artikel/2210334-aanhangers-betuigen-steun-aan-regime-iran.html?npo_cc=126&

 4. 14

  In mijn gewaardeerde buurstad Leiden wordt momenteel Jort Kelder uitgehoord door TV-West over ditjes, datjes en plannetjes.

  Dat is een zorgwekkende ontwikkeling die eigenlijk gestopt moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren