1. 4

  @2:
  [img]http://www5.picturepush.com/photo/a/14860998/640/2016/Schermafbeelding-2015-10-30-om-09.26.32.png[/img]

  De code staat tussen rechte haken.
  Achter de url= plak je de link waar je naar wilt verwijzen, daarachter komt de sluit-haak. Dan tik je een korte tekst in en sluit je af met /url om het eind van de code aan te geven.

  Achter img tussen rechte haken plak de de URL van het plaatje en ook dan sluit je de code met /img

  Met q tussen rechte haken begin je een letterlijk-citaat (dat kun je knippen en plakken) en dat sluit je ook weer af met /q tussen rechte haken.

  Probeer maar eventjes: je hebt altijd 15 minuutjes tijd om je reactie nog aan te passen.

 2. 10

  @8:
  Dat “PVV-haatproces”, klopt wel ongeveer:

  Het gaat hier om een proces tegen een haatprediker en leider van een niet democratische partij. (wie het niet met peroxide-ariër Geert eens is moet oprotten; leden niet aanwezig)

 3. 11

  @4 Vroegâh… toen zat er zo’n mooi knopje onder het reactiepaneel waarbij al deze html codes tevoorschijn kwamen. Wellicht ziet de redactie kans om deze weer terug te toveren.

  @8 Nu spant Wilders wellicht met zijn uitspraken de kroon, maar in de context van zijn ‘nepparlement’ uitspraken zou ik er als rechterlijke macht niet te veel woorden aan vuilmaken. Erger vind ik zelf de toenemende mate waarin andere politici uitspraken doen over lopende rechtzaken, daar ik van hen dan weer wél beter verwacht.

 4. 12

  @11:

  Erger vind ik zelf de toenemende mate waarin andere politici uitspraken doen over lopende rechtzaken, daar ik van hen dan weer wél beter verwacht.

  Van welke andere politici verwacht je precies beter? Toch niet van kamerleden van PvdA, VVD en van de vereniging ter bevordering van de belangen van Commissarissen, Directeuren en Aandeelhouders?

 5. 17

  @16: Dat schild is waardeloos geworden nu bekend is geworden dat Rusland kruis raketten heeft met nucleaire mogelijkheid (schild bied geen bescherming tegen kruisraketten, die vliegen te laag).

  Op zich zouden die kruisraketten geen probleem zijn omdat het INF verdrag landversie’s van die raket verbied (max 300km), totdat je je realiseert dat de boten waarvan die raketten afgevuurd zijn klein genoeg zijn om te kunnen varen op zo’n beetje elke rivier en kanaal in Rusland en dus feitelijk Rusland een manier heeft gevonden om toch dergelijke raketten af te kunnen vuren vanuit Rusland (max 2500 km).

  (ze schijnen zelfs een versie te hebben die in een standaard zee container past)

 6. 19

  Niet weggestuurd door de kamer ondanks fout inlichten in een kwestie, nu weer gewoon proberen een wet die terug gefloten is door de rechter opnieuw, “aangepast” erdoor te krijgen;

  Nieuwe wet Bewaarplicht

  Wat is het toch met die justitie rakkers in Den Haag? Ik krijg altijd jeuk van ze, altijd apart soort mannetjes met conservatieve meninkjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren