1. 2

  http://www.joop.nl/opinies/wilders-heeft-gewonnen

  Je zal puber zijn in deze tijden, en je uiterlijk en naam tegen hebben. Dat je opgroeit in de wetenschap dat je vaak niet meer gezien wordt als mens, maar alleen nog maar wordt beoordeeld op je eventuele religieuze achtergrond. Alsof je niet veel meer bent dan dat. En dan worden de reacties van deze pubertjes zodanig uitvergroot, dat ze direct het bewijs leveren dat alle moslims een gevaar zijn. Dat er dan zelfs ook nog Kamervragen worden gesteld, maakt het helemaal tot een bijzonder verhaal. Toen er vorig jaar 400 vluchtelingen een jammerlijke dood vonden, werd dat door talloze mensen met luid gejuich op Twitter en Facebook begroet.

 2. 6

  @3

  Je laat de gezondheid van kinderen, de toekomst, niet over aan de nukken van “de markt” of op geldbeluste waanzinnigen die, bij wijze van spreken, voor een duppie hun eigen moer nog zouden verpatsen.

  Dus nee, ik vertrouw de gezondheid van mensen zeker niet toe aan private bedrijven. En evenmin aan goedgelovige types als jij.

 3. 10

  @9: “In de cursus ‘Fit voor werk’ worden gezondheid en reïntegratie aan elkaar gekoppeld. Wie gezond eet en gezond leeft, is fitter om te werken, is de gedachte. De intentie is goed maar de uitvoering was slecht, erkent de gemeente.”
  De gemeente blijft ervan uitgaan dat ze zich moeten bemoeien met de eetgewoontes van werklozen, omdat die eetgewoontes mede schuld zijn aan hun werkloosheid.

 4. 11

  @9:
  Ik las het al in de krant zelf.

  Typerend is:

  ISD/Werkplein-bestuurder en wethouder Meindert Joosten betreurt de commotie.

  En zo’n onnadenkende idioot kan gewoon op zijn plek blijven.

  Hij zou regelrecht op staat gegooid moeten worden om vervolgens, in een glazen huis, een re-integratieproject logisch denken te ondergaan.
  ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren