1. 3

  @1: Dat geld is uit de koude handen van de werkenden, zieken en de beneden-modalen gewurmd. De bankier en grootkapitalist zitten er warmpjes bij.

  Wel grappig dat het o-zo onafhankelijke CPB even wat zaken opnieuwt die ‘neutraal’ toch echt moeten gebeuren, in dat artikel. Van welke partij is de directeur eigenlijk?

 2. 6

  Joepie, de Republikeinen krijgen Obamacare niet weg. Ga zo door guys! https://www.theguardian.com/us-news/2017/mar/24/republican-healthcare-plan-bill-vote-pulled-obamacare-trump

  En Arduenn, de rare strapatsen van die Nunes beginnen er op te wijzen dat de inlichtingendiensten beet hebben. Mijn gok: Manafort en Stone blijken met de Russen te hebben afgestemd om Clinton een hak te zetten. Ik begin voor het eerst te geloven dat Trump serieus in de problemen zou kunnen komen. And it serves them right, stelletje clowns daar.

 3. 7

  @6: Hoe zielig is dat? Je bent president, je partij heeft de meerderheid in beide Kamers en nog doe je alsof je in de oppositie zit.

 4. 9

  @7 Het is echt bizarro world daar. Hij heeft wekenlang de meest rechtervleugel van zijn eigen partij proberen te paaien ten koste van gematigden en dan vervolgens de schuld afschuiven op de democraten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren