1. 2

  Na Clapper: Russia treating Trump like an asset

  http://edition.cnn.com/videos/politics/2017/12/18/james-clapper-trump-putin-russia-asset-intv.cnn

  http://observer.com/2017/12/james-clapper-tells-cnn-donald-trump-is-vladimir-putins-kremlin-asset/

  Glenn Carle, a former CIA national intelligence officer responsible for evaluating foreign threats. “My assessment,” he tells Newsweek, “is that Trump is actually working directly for the Russians.”

  http://www.newsweek.com/trump-putin-man-white-house-russia-investigation-scandal-moscow-kremlin-755321

 2. 3

  Over Poetin en vuige KGB-tactieken gesproken… Zo gaat dat: de nieuwe ambassadeur die in Nederland de VS gaat vertegenwoordigen creëert, op z’n Trumpiaans, 100% ambachtelijk, een alternatieve werkelijkheid waar u bij staat:

  https://www.youtube.com/watch?v=ZPgikXUhLWk

  Check vooral even de reactie van de Nederlandse correspondent aan het eind van het interview. Die kijkt de cameraman aan met een blik van “Ben ik nou gek? Ik hoop dat je dit allemaal op tape hebt.”

 3. 4

  @1: Handig om zwarte lijstjes mee te maken. Dan weten ‘ze’ of je one of them bent of niet. En dan weten ze ook via je IP-adres, waar je huis woont. En met het extraspeciale ge-obfusceerde Javascript-formulier hoef je niet eens op ‘verzend’ te drukken, maar worden al je toetsaanslagen en creatieve probeerseltjes asynchroon en live in real-time naar het cyberteam van Trump gestuurd.

 4. 9

  @7 dat vertraagt natuurlijk wel de val.

  Voorlopig zijn alle bitcoinwinsten nog voor 100% afkomstig van mensen die later zijn ingestapt. Pas als het een grootschaliger aanvaard regulier betaalmiddel wordt, krijgt zo’n bitcoin ook nog wat intrinsieke waarde bovenop de huidige piramidespelwaarde. En op dat moment is het (als beleggingsobject) dan ook gewoon een vreemde valuta als alle andere en verdwijnen de extreme rendementen. Die extreme rendementen voorkomen momenteel trouwens mede dat het een gangbaar betaalmiddel wordt. Ik koop geen TV als ik verwacht dat ik er morgen voor hetzelfde geld 2 kan kopen.

  De grote winsten zijn dus alleen voor de vroege instappers. Momenteel denkt iedereen bij die vroege instappers te horen. Kan zijn natuurlijk, maar we zullen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren