1. 2

  @1 Wat een onzin weer. Alsof D66 en GL het altijd eens zijn met wat er in EU-verband wordt besloten. Ze zitten beiden in een oppositierol in het EU parlement. Bovendien pleiten ze er in dit geval voor om een standpunt van Brussel af te wachten. Niet echt een harde afwijzing van de EU als politieke factor dus.

 2. 3

  @1 alsof als je voorstander bent van een bepaald systeem hetzelfde is als het altijd eens zijn met dat systeem.

  Zo bezien zou het onmogelijk zijn voor iedereen om voorstander te zijn van de democratie

 3. 4

  @2/@3: nog steeds ingaan op de onzin van Le Redoutable… volstrekt zinloos. Ik begrijp werkelijk waar niet waarom dit figuur niet allang is verbannen van Sargasso wegens het constant verspreiden van nepnieuws, verdraaïngen en regelrechte leugens. In het verleden zijn gebruikers al voor veel minder en veel eerder geband.

  Zou Le Redoutable dan toch gewoon een redatietrol zijn om het enigszins ingekakte Sargasso wat reuring te geven?

 4. 6

  @5: je hebt het einde van het filmpje gemist waarin gemeld wordt dat de politie het gekruip stopte en dat de bedrijf door deze actie gesloten is? Doe dan niet alsof dit beleid van -of zelfs maar goedgekeurd is door- de Chinese overheid.

 5. 8

  @6: Het bedrijf werd pas tijdelijk gesloten na grote landelijke verontwaardiging.

  Wat jij volkomen mist is dat arbeiders zich in China kennelijk zo vogelvrij voelen, zonder enige wettelijke bescherming, dat zij daadwerkelijk gaan kruipen. Moet je in Nederland eens proberen.

 6. 12

  @1: Terwijl het hier een non-probleem betreft. Als dat Europa -dat ook zo worstelt met haar klimaatdoelen- nou eens werk zou maken van een evenredige tax op het vliegverkeer, hoeft er helemaal geen druk op het aantal starts en landingen te zijn, omdat dan de vraag drastisch afneemt. Het is nergens voor nodig dat elke zonnebader tot de jetset behoort.

 7. 14

  @13: Vreemd is dat jij er niet normaal antwoordt op kan geven. Een kapitalistische verzorgingsstaat kan bij jou niet, wat dan wel of heb je zelf geen flauw idee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren