1. 1

  Zit je te veel op Sargasso als je dit leest en dan meteen denkt: ‘Oh, nee. Nu gaat Hans Verbeek hierin weer het bewijs zien dat 9/11 een hoax was & zo’?

  [IMG]http://i64.tinypic.com/2w6f5lh.png[/IMG]

 2. 3

  @1: valt wel mee. Ik lees dan wel elke dag, maar sommige wtf’s blijven gewoon makkelijker hangen. Zo onthou ik nog steeds niet de namen van het legioen PVV fans dat hier z’n hangplek heeft gevonden.

 3. 5

  @1: dat vind je leuk, he, andere mensen woorden in de mond leggen en dat als reden aanvoeren om ze voor gek te verklaren.

  Steek je stroman zelf maar in de fik en dans erom heen tot je erbij neervalt

 4. 8

  “Zeg, dat internet…kunnen we daar niets mee doen? Een beetje allerlei persoonsgegevens aan elkaar koppelen, ofzo.”

  http://www.nu.nl/internet/4294035/gegevens-scholieren-mogelijk-straat-hack.html

  In een gesprek met de VO-Raad, scholen en distributeurs worden binnenkort maatregelen besproken om herhaling te voorkomen.

  Hoog tijd dat alle gegevens van hen op straat komt te liggen, met enorm zware (tevens financiële) gevolgen vandien. Hopelijk dat men dan eindelijk eens leert om geen persoonsgegevens aan het internet te hangen.

  Een zoveelste digitaal doekje voor het bloeden zal niet helpen om een volgende hack te voorkomen.

 5. 10

  @9: spannend. Maar ik denk dat erdogan het leger ook al flink gezuiverd heeft. Wellicht de laatste stuiptrekkingen van de seculieren

 6. 14

  @13: ik zie turkije niet veranderen in een failed state door een machtsgreep van de militairen. Dat blijft nog even afwachten. Maar veel slechter dan het bewind van erdogan kan toch ook eigenlijk niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren