SG-café vrijdag 13-03-2020

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van vrijdag 13-03-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (6)

#1 gbh

The Russian trolls are back — and once again trying to poison the political atmosphere in the United States ahead of this year’s elections. But this time they are better disguised and more targeted, harder to identify and track. And they have found an unlikely home, far from Russia itself.

https://edition.cnn.com/2020/03/12/world/russia-ghana-troll-farms-2020-ward/index.html

#2 Henk van S tot S

Nieuws over Covid-19.
Ben benieuwd wat Trumpie hiervan vindt.

#3 Arduenn

@2 – Die moeten natuurlijk gedacht hebben: als Trump zo bezopen kan zijn, dan kunnen wij dat ook. Nèt wat de wereld nu juist kan gebruiken–twee grootmachten met een stel bezopen leiders aan het roer. En vanuit een dikke stoel in het Kremlin zit er nu vast een heel erg hard te grinniken.

#5 Henk van S tot S

@3:
Zo is het!

Maar er is een klein verschil:
De Amerikanen hebben een zelf gekozen mafkees.

#6 Bismarck

Ondertussen ook nog wel ander nieuwswaardig nieuws:
-De Noord-Ierse premier Foster is totaal incompetent bevonden in het kader van het pellets-schandaal (waarbij ze meer subsidie uitkeerde dan de prijs van de houtpellets die je verbrandde).
-De EU “reddingsmissie” op de Middellandse zee is in de praktijk niet meer dan de luchtverkenners voor de (of een?) Libische marine om vluchtelingen naar Afrika te slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*