1. 1

  Discriminatie door studenten.

  Als docenten van onder meer online cursussen hun naam en gender wisselen dan blijken studenten de “mannelijke” docenten zo’n 20% beter te beoordelen. Docenten die ze in werkelijkheid niet hebben gezien. Door de opzet van de studie is het zonneklaar dat in dit geval alleen het geslacht (of het verwachtte geslacht van een docent) de boosdoener is. Lullig als studentbeoordelingen van doorslaggevend belang zijn voor je carrière. Weer een puzzelstukje in de vraag waarom vrouwen het niet reden in Academia (en elders).

  http://blogs.lse.ac.uk/impactofsocialsciences/2016/02/04/student-evaluations-of-teaching-gender-bias/

 2. 5

  @4: Dat denk ik ook niet. Maar het stukje waar ik naar verwees gaat daar ook eigenlijk niet over. Het is een prima stukje verder, lees het zelf.

 3. 8

  @6: Als je weet wat het gros van de moderne televisies via het HbbTV-protocol aan verkoopbare data naar de fabrikant stuurt, dat wil je helemaal geen tv meer. Deze standaardinstelling is doorgaans wel uit te zetten (en anders is er nog een router), maar je moet wel weten wáár in de menu’s je wezen moet.

 4. 10

  @9

  Op z’n minst gaat ‘het’ echt wat voor jou worden, dat verzuurde clubje. Waarom anders de moeite genomen om #9 te sgrijven?

  Naast het hazmat-suit-waardige van je reactie, je weet wat ‘projectie’ is? Ik weet wie er wel verzuurd is. Evt. wil ik er nog wel een onderzoekje of twee aan linken. Laat maar weten, ouwe. ;-p

 5. 12

  @11
  Yup, vandaar het volgende:

  ..je weet wat ‘projectie’ is? Ik weet wie…

  lol..wat wens jij te projecteren, eigenlijk?

 6. 13

  Het OM wil daarmee “een kristalhelder antwoord” geven op het geweld dat…

  http://nos.nl/artikel/2108142-tot-1-jaar-cel-geeist-voor-azc-rellen-geldermalsen.htm

  PR/ Public Relations remain a bitch. Welk kristalhelder antwoord, wanneer het e.e.a. nog niet reeds langs een rechter is gegaan?

  Ten eerste is er helemaal niets mis mee dat het OM haar taken (eindelijk eens) opneemt. Het walgelijke is dat deze te vaak, via het politburo, aangiften laat liggen – met allerlei excuses, zoals meer geld nodig om. Agenten in uniform kunnen hun taak veelal niet eens verrichten.

 7. 15

  @3 Hier heeft ze het kennelijk niet zo naar haar zin gezien, gezien haar grove laster naar de Nederlandse burger en de Nederlandse cultuur. Je kan moeilijk minister president worden als je alleswaardeloos vindt in een land en je aansluit bij een partij louter voor allochtonen en waardes als die van Erdogan. Als opvolgster van Desi Bouterse zie ik dan wel weer potentie.

 8. 18

  Voor de Funda liefhebbers, hier hebben we de Super Funda! Kastelen, eilanden, Nationale Watermaatschappijen, vliegtuigen, nog meer eilanden. Voor een prikkie, want, hey, Griekenland moet wel een beetje bloeden voor het voorrecht in de euro te mogen blijven. Klik en huiver……

  http://www.hradf.com/en/portfolio?keys=&field_asset_category_tid_i18n%5B%5D=1&field_asset_category_tid_i18n%5B%5D=2&field_asset_category_tid_i18n%5B%5D=3&field_asset_status_tid_i18n%5B%5D=8

 9. 21

  @20: Die “fucking zogenaamde anti-war protesters” hoor je waarschijnlijk niet omdat het een hoax is.

  Wel hebben ze een gebouw een paar honderd meter verder gebombardeerd. Eoa el Nausra HQ – zijn een paar kopstukken bij omgekomen?
  https://mobile.twitter.com/JulianRoepcke/status/737615033895505921

  Dit past ook perfect in het hoax-verhaal: https://mobile.twitter.com/RussianEmbassy/status/737617373117579265

  Een paar maanden oude beelden gebruiken…

 10. 23

  Tis oorlog in Syrië @gbh het is de bedoeling dat je mekaar kapot bombardeert. Als dat gebouw ‘gematigde’ terroristen herbergt is het een legitiem doel. Onze F16’S doen niets anders. Iedereen doet dat! Mensen dood bombarderen. Das oorlog!

 11. 26

  @15

  Naar mijn mening dienen Denk en de PVV samen een kabinet te vormen. Dan kan Sylvana mooi premier worden en kan Geert fungeren als meeregerend oppositieleider.

  Alles uiteraard met gedoogsteun van de SP, 50+ en de Partij voor de dieren.

  (ben ik nog populisten vergeten?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren