1. 9

  @6 5 plantjes wordt toch sowieso al gedoogd? Ik snap het niet. Hij kan het niet legaal maken dus hij gedoogd wat al gedoogd wordt nog een keer?

 2. 10

  Mogelijk een basis inkomen in Hawaii:

  http://www.motherjones.com/politics/2017/06/hawaii-considers-radical-idea-to-make-life-in-paradise-a-little-easier-universal-basic-income/

  http://www.inquisitr.com/4324544/hawaii-to-provide-minimum-income-first-state-rumored-to-be-considering-fixed-basic-income-for-every-resident/

  @8: Dat gaat met het CDA denk ik nooit lukken.

  @9: 5 Planten in de tuin wordt niet vervolgd als je de politie toestemming geeft de boel te ruimen. Als je geen toestemming geeft komt het wel voor de rechter, als je professionele kweekapparatuur gebruikt ben je ook strafbaar. De woningbouw zet je bij 5 planten of minder gewoon je huis uit.

 3. 11

  @10 Dat wist ik niet, coffeeshophouders en klanten kunnen zich toch wel succesvol verdedigen als de politie opeens geen zin meer heeft in het gedoogbeleid? Waarom geldt dat dan niet voor mensen met 5 planten?

  En burgemeester kan toch niets doen aan dat beleid van de woningbouwvereniging?

 4. 12

  @11: Gedogen is dat tot een bepaalde hoeveelheid de wet niet wordt uitgevoerd, het is en blijft strafbaar. Tot 5 gram word je niet door een rechter veroordeeld maar de politie neemt bij een controle de boel wel in beslag. Bij een coffeeshop ligt de grens op een halve kilo, hebben ze meer in huis dan wordt die gesloten.
  Woningbouw kan pas wat doen met een proces verbaal; de woningbouw kan jou alleen via de rechter het huis uit zetten en die wilt bewijs zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren