1. 3

  @2 hmmmmm gezien het standaard verloop van elk debat over klimaatverandering hier op sargasso vermoed ik hier ook bots.

  mijn argumenten:

  de reacties van de betreffende accounts zijn voorspelbaar en altijd hetzelfde

  de accounts lezen nooit het artikel/bronvermelding/reacties van anderen

  de accounts slepen er steevast nieuwe non argumenten bij als na drie reacties het debat niet ophoudt

  al met al erg bot like.

  kom maar op met het bewijs C., K., A. & H. (wie o wie met die voorletters voelt zich aangesproken en gaat mij stelling hier bevestigen?)

 2. 5

  @4: Hoe weet je dat? Geef eens wat namen?

  En bij welke andere persoon zou er absoluut geen sprake zijn van enig netwerk?

  Een old boys network is een netwerk van oudgedienden of gevestigden van een organisatie of onderneming die hun huidige machtspositie niet willen opgeven of na hun uittreden nog contact houden met de organisatie, en jonge leden en elkaar helpen. Wikipedia

 3. 9

  @7: Zet er volgende keer even bij dat het humor was, dat ben ik van jou niet gewend. En laat dat “ik dacht enz ” maar weg, leg mij geen meningen in de mond die jij verzint om je mislukte grap te verbergen.

 4. 14

  @11

  Iedereen die zijn ogen open heeft en wel eens zijn hersenen gebruikt weet dat er op korte termijn, door allerlei oorzaken, schommelingen zijn CO2-emissies, temperatuur, economie, enzovoort. Dat niet precies voorspelbaar is wanneer dat gebeurt betekent nog niet dat het verrassend is dat het gebeurt.

  Dat jij niet in staat blijkt te zijn om die simpele logica te bevatten, zelfs nadat die je een keer of honderdduizend is uitgelegd, wil nog niet zeggen dat het de rest van de wereld ook boven de pet gaat.

 5. 15

  @14: hai Hans, welkom in deze discussie.

  Dat niet precies voorspelbaar is wanneer dat gebeurt betekent nog niet dat het verrassend is dat het gebeurt.

  Dat ben ik niet met je eens. Ik vind het wel verrassend als prognoses (scenario’s) van deskundigen en wetenschappers niet blijken uit te komen.

  Het is vervelend en niet nodig om mij elke keer als je op mijn bijdragen reageert zwart te maken.

 6. 16

  @15: [ Ik vind het wel verrassend als prognoses (scenario’s) van deskundigen en wetenschappers niet blijken uit te komen.]

  Wat kinderachtig weer.
  De prognose dat ze in Flevoland afgelopen nacht tv konden kijken is niet uitgekomen, een rat saboteerde het verdeelstation. De prognose is dus niet uitgekomen. Duh…

  Maar goed, de modellen kloppen dus nog steeds alleen ratten en virussen kunnen zorgen voor uitschieters.

 7. 20

  @19: Hans, jij zegt dat iets verrassend is. En jij vindt dat een verrassing door iedereen op dezelfde objectieve manier wordt ervaren. Dat is echter niet zo.
  Sommige dingen, die ik verrassend vind, vind jij niet verrassend. Die waarnemingen of ervaringen zijn heel goed met elkaar te verenigen.

 8. 22

  @20

  Dat jij iets verrassend vindt dat helemaal niet zo verrassend is heeft alles te maken met je stug volgehouden weigering om de simpele logica die ik in #14 nog maar eens uiteenzet te accepteren. Oftewel: je blijft de constatering van #14 steeds weer bevestigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren