1. 8

  @6 Poetin wil chaos creeëren? nee toch :o Gelukkig is er een slimme Amerikaan net op tijd tot dit verbijsterende inzicht gekomen!

 2. 11

  @8: Is knap he? Alleen dat was het punt niet; of jij mist zelf dat verbijsterende inzicht of jij zit te trollen.

  Claude Taylor, ex witte huis stafmedewerker van Clinton die bekend staat om zijn contacten met het onderzoekteam naar Trump geeft aan dat het onderzoekteam naar Trump informatie heeft dat het binnenkort flink gaat knallen. Tot nu toe is hij vrijwel elke keer betrouwbaar gebleken.

  #Kompromat

 3. 12

  @11 En hoe blijkt dat uit die tweet waar je naar linkt? “Putin plays the long game-he’s done with Trump. Has been for a while. It may not seem evident now-but it will soon. It was about creating
  chaos. He has. The Republicans should be afraid of what comes next. Very afraid.”

  Ik mis het inzicht blijkbaar…

  En omdat je zo hoog opgeeft van zijn betrouwbaarheid heb ik zijn naam maar even ingetoetst in google:
  http://www.dailykos.com/story/2017/5/5/1659292/-No-Claude-Taylor-and-company-are-not-reputable-sources-on-Trump-Russia

 4. 14

  @13 Wie ben jij? Wie ben ik? Die bob johnson, die ik ook niet ken, geeft voorbeelden van eerdere tweets van die Claude Taylor die niet klopten plus een bron naar een mainstream krant waaruit blijkt dat die Claude Taylor een vrijwilligerscoördinator was bij Bill Clinton, dat zijn gewoon dingen die je na kunt klikken, niet dingen die je op zijn blauwe ogen hoeft te geloven.

  Maar wat belangrijker is, ik snap nog steeds niet waarom je deze tweet “Putin plays the long game-he’s done with Trump. Has been for a while. It may not seem evident now-but it will soon. It was about creating chaos. He has. The Republicans should be afraid of what comes next. Very afraid.” nou als belangrijk bewijs ziet dat het ‘nooit aangeweest is tussen Poetin en Trump’ en dat het ‘binnenkort gaat knallen’ – wat dat ook moge betekenen. Ik zie het eerder als een low-level democratisch activist die het spelletje van Poetin een beetje doorziet (net als iedereen in Nederland) en dan hoopt dat het binnenkort allemaal los gaat op Trump.

  En tot slot: wat zou het ook voor voorspelling zijn? “Binnenkort is er een rel rond trump en de russen”… ja die rel is er elke dag, deze voorspelling is zo vaag en fact-free dat ie altijd wel “bevestigd” wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren