SG-café maandag 19-02-2018

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van maandag 19-02-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (11)

#1 Emile M

Als je de macht hebt kun je mensen gewoon ‘laten wachten’. Is het verzoek van ID nu zo onredelijk? http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/nieuws/fel-haags-debat-over-naturalisatie.9581486.lynkx

#3 Ronzhu

@1 Redelijkheid? In Nederland? Hup! Naar de inburgeringscursus, u heeft nog veel te leren ;-).

Ik heb mijn bul ook gewoon op laten sturen. Meer dan eens zelfs. Niet elke ceremoniële uitreiking komt goed uit. Zegt verder niks over commitment. Next!

#4 Bismarck

De toestand in Syrië wordt weer een klein beetje ingewikkelder/explosiever: Assad gaat aan de zijde van de Koerden tegen het Turkse leger vechten.

#5 Bismarck

@3: Ja ho eens even, niet komen opdagen is alleen voor mensen die al Nederlander zijn.

#6 Bismarck

Het eerste positieve plasje in Pyeongchang is alweer gevonden en u raadt nooit waar de sporter vandaan kwam.

#9 JANC

@8: Wederom die linkse gutmenschen die een duidelijke uitvreter (ze draagt niks bij aan de Nederlandse samenleving en zit de hele dag de hand op te houden en wij maar belasting betalen voor hunnie) de hand boven het hoofd houden! (of zoiets)

#10 McLovin

@8: Ik vraag me altijd weer af wat de IND-er die dit dossier afhandelt er zelf van vindt: Heeft hij/zij er morele problemen mee maar de eigen schoorsteen moet ook roken en een andere baan is lastig te vinden? Of, wet is wet, zo zij de regels, ik heb deze regels goed gevolgd en ik handhaaf de wet! Schouderklopje voor mezelf? Ik zou zo graag eens met zo iemand om de tafel willen zitten en hun kant van het verhaal willen horen

#11 Bismarck

@7: Oké de eerste medaillewinnaar dan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*