1. 1

  Lopen jullie al warm voor het joelfeest? Wat vliegt de tijd.

  [img]http://www.foksuk.nl/content/formfield_files/formcartoon_12430_de7b984ab920f4444f607c57838fae70879b74b1.gif[/img]

  Of, zoals Henri Garcin in Alex van Warmerdams verfilming van het toneelstuk Abel placht te zeggen: “En laten we nou voor een keer eens proberen een kerstontbijt te hebben… zonder ruzie.”

 2. 3

  Wat ik ervan heb onthouden (wat vliegt de tijd) geeft het joelfeest ook aan alle verzamelde mannen (wie anders, dûh) de verplichting om dappere nieuwjaarsplannen bekend te maken. We hebben het hier over persoonlijke groei tijdens het leven om zo eer en glorie aan Odin te bewijzen. Men moest het volgend jaar wel iets kunnen laten zien, en het niet nakomen van die beloften was een schandvlek op jou en Odin en dat wou je liever niet.

  #katerblues #joeldepressie #geschiedenisvandegoedevoornemens

 3. 4

  Poll

  U knikt het meest van ja bij het lezen van uitschelden van:

  [ ] Annabel Nanninga
  [ ] Syp Wynia
  [ ] Wierd Duk
  [ ] Arnold Karstens
  [ ] D66
  [ ] Tofik Dibi
  [ ] Thierry Baudet
  [ ] VVD plus D66

 4. 8

  @4

  Een beetje typisch dat er twee partijen staan tussen diverse mensen. Hoe moet je een partij uitschelden? Bovendien is een ongeschreven regel dat men alleen bij alt right scheldt.
  Wie dus betrapt wordt op schelden….

 5. 9

  Afgelopen weekend: Mueller legt hand op een schat aan e-mails van het Trump-transitieteam, potentieel vol met belastend materiaal. Trumpisten: “OMG! Een staatsgreep! Hillary Clinton!”

  [img]https://i2.wp.com/thinkprogress.org/wp-content/uploads/2017/12/drnc2ihw0aevu5x.jpg[/img]

 6. 11

  @9 Het witte huis c.q. advocatenteam heeft zo vaak benadrukt dat ze alle medewerking verlenen dat ze zich er hier moeilijk uit kunnen draaien. Trump schijnt verder in de waan te zijn dat alles met een sisser afloopt, waardoor zijn vrienden bang zijn dat het met zulk naïviteit straks nóg erger uit de hand loopt.

  Waar Kellyanne Conway mee bezig is weet geen mens meer, die wil blijkbaar koste wat kost aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan. Ze kan zich ook gewoon op de vlakte houden, surrogaten (die écht geloven) te over.

  Of zou ze… zou ze stiekem een reptilian zijn? *aluhoedje recht zet*

 7. 12

  Maar dat van die staatsgreep klopt wel (volgens Fox News).

  @10: Ik denk dat Conway, zoals velen in het Trump-kamp, zó zwaar onder de kompromat zitten dat ze zichzelf nog naakt voor de camera in een teiltje met pindakaas en jelly beans zouden wentelen. Of misschien zijn ze financieel binnen en staat via een geheime vluchtroute hun huisje op het palmeiland in Dubai al op ze te wachten.

 8. 15

  Geert tweet net dit:

  “Hé ons-kent-ons-maffia van de @NOS en @RTLnieuws enorme naardemachtkruipers @XandervdWulp en @fritswester waarom geen berichtgeving over @APechtold die een huis geschonken krijgt van een diplomaat? Bang geworden? Bij een PVV-er was het opening journaal geweest! #dubbelemoraal”

 9. 16

  Jullie komen daar nooit natuurlijk (want viesbah) maar dit vond ik toch niet ongeestig op GS en jullie verdienen het ook, gasten:

  “PRIVÉKWESTIE-POLL
  Belastingvraag box 1. Hoe vaak kreeg u een privé-appartement cadeau als schenking?

  [ ] Nooit
  [ ] Nooit
  [ ] Nooit
  [ ] Nooit
  [ ] Nooit
  [ ] Ik ben Alexander Pechtold”

 10. 18

  Even de dag samenvattend: Pechtold krijgt appartementen van diplomaten. Wilders laat neonazis toe in zijn partij. Het eerste riekt naar corruptie. De tweede waggelt als een neonazi en Tweet als een neonazi. En gelukkig hebben we nog PowNed & GS als tegenhangers van de NOS en RTL, ‘fair & balanced’. /s

 11. 20

  @18: ja Pechtold heeft wat uit te leggen. Pas als hij daar niet in slaagt ruik ik corruptie. Voorlopig is hij alleen nog maar dom omdat hij denkt dat zoiets niet bekend raakt. Dat uitgerekend de partij met een geheime financiering meent de eerste steen te moeten gooien is jammer. Ik zie Wilders al draaien bij de vraag of hij hierin aanleiding ziet de regels aan te scherpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren