1. 2

  “Volgens Rutte ‘slaat het nergens op” dat een land zo zijn wil oplegt aan de hele EU”
  En als Duitsland of Frankrijk het zonder referendum doet accepteert de rest het als makke lammetjes.

 2. 3

  @2:

  Het is ook niet je wil opleggen, maar je wil eraan onttrekken. Niet in onze naam dus. Maar jullie mogen gerust zelf je gang gaan.
  Het is gewoon de zoveelste sneue poging de boel om te draaien.

 3. 4

  Ik ben het zelden eens met Rutte, maar nu heeft hij keihard een punt. Tussen haakjes…loopt het voorzitterschap niet af binnenkort?

  ;-)

 4. 5

  A group of “well-trained” Russian hooligans were behind the violence in Marseille when Russia played England in Euro 2016, prosecutors have said.

  Russian MP Igor Lebedev:

  ”I see nothing wrong with football fans fighting. On the contrary, well done to our boys! Keep up the good work!”

  http://www.bbc.com/news/uk-36515213

  Sports Minister Vitaly Mutko cheering on Russian thugs attacking English fans last night

  https://twitter.com/RobPulseNews/status/741982647166115840

 5. 8

  @5: Het zal wel, die Russische extreemrechtse hooligans zijn immers Lebedevs militie (partijgenoot van de fascist Zhirinovsky, goed voor ruim 12% van de zetels in de Duma, die vorig jaar nog in diezelfde Duma voorstelde om Istanboel weg te vagen met een nucleaire tsunami).

 6. 9

  Liegen liegen liegen

  “Kabinet schrapt bezuiniging van half miljard op zorg (…) Volgens staatssecretaris Van Rijn (Volksgezondheid, PvdA) is het tijd dat ouderen en gehandicapten “nu het wat beter gaat dat ook merken”.”

  Dus eerst stamp je goede zorg de grond in met enorme bezuinigingen. Zorg voor de meest kwetsbaren in de samenleving. Maar nu het beter gaat mogen ze er ook wat van merken. Ergo de bezuinigingen worden teruggedraaid.

  Het terugdraaien van bezuinigingen is helemaal niet “beter” oetl#l!

  http://www.nrc.nl/nieuws/2016/06/13/kabinet-schrapt-bezuiniging-van-half-miljard-op-zorg

 7. 12

  @11

  hahaha, sinds wanneer valt reclame onder ” meningsuiting”?

  En wat heeft een vrouwvriendelijker publiciteitsbeleid in de metro met de sharia te maken?

 8. 17

  @16: Bij Redoutable verwacht ik dat hij zo’n post serieus bedoelt.

  @15: Interessant weetje, maar ik vind het partijgenootschap relevanter. Je kan er niets aan doen wie je vader is, maar wel wat je ideeën zijn (al ligt jeugdige indoctrinatie vaak op de loer).

 9. 18

  @11: Hij had het zelfs aangekondigd “He had pledged to tackle advertising on the tube network during his campaign after ads such as the “Beach body ready” campaign last April led to protests. An online petition calling for their removal attracted more than 70,000 signatures.” en het gaat hem niet om de Sharia, maar omdat het vrouwonterend zou zijn (zijn woorden) en onrealistisch (wederom).

  “Are you beach ready” met de afbeelding van hoe kennelijk “beach ready” er uit moet zien lijkt me niets met Sharia van doen te hebben.

  Dat is smerig van je. Dat is een lastercampagne enkel omdat deze burgemeester een moslim is wordt alles gedaan om het te besmeuren. Dat jij daaraan meedoet is laakbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren