1. 1

  Trudeau en zijn kabinet gaan niet in op de belachelijke ad hominems van Trump en surrogaten, maar Macron gaat er gewoon met gestrekt been in. Dit is hoe handelsoorlogen starten in Hollywood films, dus dat is op zich wel passend.

  Vervolgens legt Kudlow op TV haarfijn uit dat Trump niet zwak wilde overkomen gezien de aankomende Korea top, men legt de kaarten op tafel alsof Kim Jong Un geen TV kijkt…(?)

  Trump is ondertussen zo wanhopig om een deal te scoren voor de tussentijdse verkiezingen dat hij i.m.o. niks in Singapore te zoeken heeft.

 2. 3

  The 14th Dalai Lama is suffering from prostate cancer and has been undergoing treatment in the US for the last two years, according to credible sources, who say his ailment has advanced well into the last stages. The Indian government has been aware of this development for over a year. The Chinese government has also known of this for months. The Central Tibetan Administration (CAT), however, has denied the reports. Tsering Dhondup of Tibetan Policy Institute told The Quint that the Dalai Lama’s health is not a matter of concern. “His Holiness is healthy.
  Lees verder: https://www.thequint.com/news/india/dalai-lama-terminally-ill-health-tibet-china-trump

  Overigens staat er in september wel een bezoek aan Nederland op het programma van de Tibetaanse geestelijke leider:
  https://www.dalailama2018.nl/nl/dalailama-nederland

 3. 4

  @2: Da’s nou toch aardig van Netanyahu, om Israëlische irrigatietechniek te delen met de Iraniërs. Niet via het web, zoals ‘ie in die videoboodschap belooft, maar via Telegram, toevallig een paar dagen nadat de Iraanse overheid die app heeft verboden.

 4. 5

  @4:

  Niet via het web, zoals ‘ie in die videoboodschap belooft, maar via Telegram, toevallig een paar dagen nadat de Iraanse overheid die app heeft verboden.

  Ook gewoon via het web hoor.

 5. 8

  @7: En de helft van zijn dna. Maar verder is je post ongeveer van het niveau van een gemiddelde Trump-adviseur, wat wilde je eigenlijk zeggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren