1. 2

    Gisteren “Dat zijn geen grappen” gezien. Ik had dat beter niet kunnen doen, want ik vond vandaag na 3x de televisie te hebben schoongemaakt (nou ja, dacht schoongemaakt te hebben) nog altijd resten van het drankje wat ik op dat moment probeerde te nuttigen, maar helaas niet werkelijk heb kunnen genieten.
    Ik ben er van overtuigd dat als ik een “grap” maak over de islam die er over is, dat de hele politiek en opinieschrijvende journalisten er over berichten hoe ik de waarheid uitsprak. Er zijn helemaal geen “policor” grenzen meer! Ik wil niet zeggen dat er geen reactie zou komen vanuit de moslimwereld. Maar zeg niet dat je geen grappen meer zou kunnen mogen maken.
    En dan Youp van ’t Hek eerst zeggen dat die homo’s zich niet zo moeten aanstellen, een “Geer” als excuushomo laten opdraven met “het valt wel mee” en sinds wanneer is VI cabaret? Wat heeft VI en Derksen te maken met een show die het zou hebben over de grenzen in het cabaret?
    En natuurlijk is Van der Grijp helemaal niet aan het hetzen, als hij zich als “vrouw verkleed”. Dat is een onschuldig grapje. Heeft helemaal niets van doen met transfoob gedrag. En “wij” mogen daarvoor met belastingcentjes betalen, voor zo’n programma! Een programma dat enkel daarvoor lijkt te dienen om de grenzen van het toelaatbare juist op te schuiven naar nog meer grofheid.
    Verdraaid, er zit ook nog een restant bij de speakers, moet ik dat ook nog openschroeven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren