1. 3

  Under submission:

  Uiteraard is Baudet blij met de aandacht in VK en daarvoor in NRC, zoals elk jongetje blij zo zijn in een evident matriarchale samenleving zoals Nederland die voorschrijft dat elk kind gehoord moet worden. Moedertje Nederland houdt niet van betweters zoals ik die stellen dat de zelfbenoemde belangrijkste intellectueel zich voornamelijk bedient van sub-cognitieve emoties waarbij intellectuele vorming daarover voor de politicus natuurlijk uit den boze is. Als VWO leraar had ik gewoon verwezen naar ”The Political Brain” van Drew Westen, “Op de ruines van het imperialisme” van Pankaj Mishra e.a. boeken i.p.v. wat er allemaal rond gonst in de media over politici die de zaak ”flink opschudden” (Margalith Kleijwegt) omdat die het voornamelijk moeten hebben van reclame-inkomsten. Een blank fort lijkt me verder niet opportuun voor een toekomst die nu al bijvoorbeeld mede wordt gestructureerd door afspraken tussen Russen, Chinezen, Iraniers, etc. waar de media veel te weinig aandacht aan schenken omdat het de zaak minder opschudt. Mogelijk diskwalificeer ik me in het voorgaande als VWO leraar, maar niet als industrieel.

  https://joop.bnnvara.nl/nieuws/belaagde-docent-volkskrant-baudet-frame#comment-2127034

  (weggevaagd bij Joop.nl, zoals een andere reactie aldaar vandaag waarom intellectuelen simpelweg niet functioneel kunnen chargeren in intellectueel geimplodeerd Nederland)

 2. 7

  Minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken, D66) wil haast maken met het afschaffen van het raadgevend referendum. De minister heeft het wetsvoorstel dat dit regelt maandag bij de Raad van State ingediend en om een spoedprocedure gevraagd, bevestigt de Raad van State. „Het kabinet wil snel duidelijkheid geven over dit punt in het regeerakkoord”, aldus een woorvoerder van Ollongren.

  De Raad van State is de belangrijkste adviseur van het kabinet en voorziet wetsvoorstellen standaard van een advies, dat het kabinet overigens niet verplicht is over te nemen. Normaal gesproken komt de Raad van State binnen drie maanden met een advies, bij een spoedprocedure probeert de adviseur van de regering dit sneller te doen.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/12/04/kabinet-vraagt-spoedprocedure-bij-afschaffen-referendum-a1583641

 3. 9

  @8
  Minister van nepnieuws? Was Baudet daar niet al minister van? Of roeptoeter je maar wat niet-onderbouwde kwalificaties omdat je het beleid je aanstaat en je het (terecht) hypocriet vindt? En over niet-onderbouwde kwalificaties gesproken, wat was nepnieuws ook al weer?

 4. 11

  @9: Ollongren gaf nepnieuws af (en verantwoordde zich heel slecht.) BINGO.
  Ik roeptoeter maar wat niet onderbouwde kwalificaties. NOT.
  Omdat het beleid me aanstaat. NOT.
  En ik het (terecht) hypocriet vind. BINGO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren